onsdag 9 december 2009

Räddade våldtäktsoffer, angreps själv en månad senare på samma nattbuss.



Räddade våldtäktsoffer, angreps själv en månad senare av samma förövare på samma nattbuss.

De två kvinnorna slapp undan med chocken. 6800 personer hade inte samma "tur". Så många våldtogs förra året i Sverige (2008).

Med anledning av det massiva antalet våldtäkter har både FN och Amnesty International kritiserat Sverige i rapporter som tar upp bristen på domar och det oerhört utbredda våldet mot kvinnor i Sverige.

Vi har 20 gånger fler våldtäkter än andra jämförbara länder i Europa.

Media tar aldrig upp den massiva vågen av våldsbrott. Politiker utrycker varken intresse eller förvåning över att vi har Europarekord i våldtäkter och att runt 85 % av alla våldtäktsman är invandrare.




När SD's Jimmi Åkesson tog upp våldet och våldtäkterna i en artikel i Aftonbladet reagerade makteliten i Sverige.

Samtliga övriga partiledare tyckte det var hemskt. Inte europarekordet i våldtäkter, men att SD berättade om invandrarvåldet. Det vill alla andra partier halla hemligt, sa de blev arga nar SD's partiledare talade om det.

Media regererade även de med avsky, inte mot invandravåldet, nej, mot SD som talar om invandrarvåldet.

Myndighetern regerade, de slog genast fast att SD ljuger, "vi har inga problem med brottsligheten" menar BRÅ.

BRÅ har redan avslöjats av anställda experter mfl som en stor blufforganisation. Läs om hur experter utsatts för censur. Det är katastrof overallt på BRÅ:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/art...

Läs om SD's frågor till BRÅ och deras svar med anledning av BRÅ's lögner om att Sverige inte har höga våldtäktssiffror mm.
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Aftonbladet kritik mot SD's Jimmi Åkesson artikel.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/art...

Jimmi Åkessons replik, svar på AB;s hopkok av lögner, halvsanningar, missuppfattningar och felcitat:

http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/