torsdag 25 februari 2010

Paulina Danielssons (PAOW) kloka tankar.

Video:



Paulinas blogg:
http://paow.se/

En stor eloge till Paulina som både visade mot och klokskap genom att publicera dessa inlägg. Det är ju samtidigt tragiskt att det finns vuxna människor i Sverige politikerna som ägnar hela sin kraft åt att förvandla det en gång trygga svenska Sverige där vi hade yttrandefrihet till ett mångkriminellt land där yttrandefriheten är borta och svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Man kan förmoda att hon kommer att utsättas för påtryckningar från politiskt korrekt håll. Eftersom hon är så ung vet man inte om hon klarar den pressen. Det är dessutom helt fel att en 17-årig tjej ska behöva stå till svars för en åsikt som egentligen är självklar och naturlig i ett civiliserat samhälle, men blivit tabu i vår tid därför att politikerna har skapat ett sjukt samhällsklimat.

Om alla röstar klokt i året val kommer Sverigedemokraterna in i riksdagen. Det löser inga omedelbara problem, utan måste snarare ses som startskottet för en förbättring av yttrandefriheten. För att Sverige ska kunna bestå som nation krävs ett omfattande repatrieringsprogram.

Fria Nyheter:
http://frianyheter.wordpress.com/

Politiskt inkorrekt
politisktinkorrekt.info/

Fria Tider:
http://www.friatider.se/

Sverigedemokraterna:
http://sverigedemokraterna.se/

Katrin Zytomierska gick på bio:
http://www.youtube.com/watch?v=meFoX9...