måndag 8 mars 2010

Ilmar Reepalus judehat diskuteras av Mona Sahlin s och Göran Hägglund kd.

Video:



Ilmar Reepalus judehat diskuteras av Mona Sahlin s och Göran Hägglund kd.




Partiernas strategi är nu inför valet att beskylla Sverigedemokraterna för socialdemokraternas hets mot judar. I Malmö har de radikala muslimerna, extremvänstern och den socialdemokratiska ledningen samma mål.De vill oströrda öka massinvandringen så befolkningen byts ut. De enda som vill stoppa dem är Sverigedemokraterna och andra små partier. Därför är SD ett hot mot deras plan som nu pågår för högtryck, att byta ut befolkningen.

Extremisterna och bidragstagarna som kommer till Sverige är radikala farliga, de drar sig inte för att använda våld. I Malmös ledning sitter socialdemokraterna och styr. Vid hotfulla, våldsamma och farliga demonstrationer så beordrar S ledningen och Ilmar Reepalu polisen att hålla sig passiv och inte ingripa mot mordiska hatgrupper som våldför sig på befolkningen. Är det ett rent judehat som driver Reepalu att uppträda så eller vill han bara fiska röster från muslimerna undrar Göran Hällund.

Andra frågor som måste ställas är om poltikerna avsiktigen inte tar brottsligheten på allvar. Hur kan det annars komma sig att vi har Europarekord i vålsdsbrott. Ett barn skulle ju kunna fatta effektivare beslut om hur man ska minska brottsligheten.

beror slappehten pa att man skulle fylla u