måndag 10 maj 2010

När muslimerna är fler än oss i Sverige, Jens Orback

Video:



Här är det äkta klippet. Det som försvann från youtube. Som sopades bort.

I en direktsänd SVT-intervju 2004 råkade integrationsminister Jens Orback försäga sig. Svenskarna ska bli en minoritet under muslimerna i framtiden, erkände Orback inför chockade TV-tittare.

Efter att journalisten Theo van Gogh mördats av radikala muslimer i Amsterdam 2004 besökte den svenske integrationsministern Jens Orback ett krismöte mellan EU:s integrationsministrar. Syftet med mötet var inte att stoppa framtida muslimska illdåd, eller att utvärdera riskerna med den höga invandringen av muslimer. Nej, istället handlade mötet om hur man bäst kunde se till att européerna nu inte drabbades av ett uppvaknande till följd av mordet, och började kräva ett stopp för islamiseringsplanen som ministrarna var satta att genomdriva.

Men att det låg till på det viset var såklart inte något som allmänheten skulle få veta. Av någon anledning råkade Jens Orback dock glömma att han talade i TV, och sade följande om kampen mot vad han uppfattade som främlingsfientlighet:

Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare.

Många TV-tittare blev chockade över uttalandet. Att en svensk minister förespråkar att svenskar ska bli en minoritet i sitt eget land var i och för sig illa nog. Det blev inte bättre av att ministern såg en framtid där svenskarna var styrda av en islamisk övermakt, och där vår trygghet bara skulle baseras på muslimernas eventuella tacksamhet mot att vi en gång lät dem ta över vårt land. Orbacks och EU-ministrarnas vision om framtidens Europa skrämde många.

Citatet florerade på bloggar på nätet och Orback gick ut i Svenska Dagbladet och påstod att han var felciterad. Tidningar omskrev uttalandet som en myt.

LÄS DINA OCENSURERADE NYHETER HÄR:

http://www.friatider.se/
http://www.politisktinkorrekt.info/
http://www.frianyheter.nu/