lördag 28 augusti 2010

Enligt Koranen får inte muslimer bo i Sverige

VIDSKEPELSE På websajten muslim.se , som närmast är att betrakta som någon sorts online-encyklopedi över hur en muslim bör leva för att betraktas som rättrogen, kan man läsa en hel del anmärkningsvärda saker som varje muslim borde ha i åtanke innan man bosätter sig i Sverige och börjar leva på svenska skattebetalare. Det är levnadsregler som är hämtade direkt ur den våldsförhärligande och kvinnoförtryckande sagoboken Koranen.

I Koranen finns en regel som säger att det för en muslim är haraam (förbjudet) att ha kuffaar (alla som inte är muslimer) till nära vänner och beskyddare. I ett inlägg på muslim.se vill man förtydliga den viktigaregeln. Vi tittar lite närmare några av dessa förtydliganden.

Att bli vän med dem och tycka om dem. Allah säger: "Du kan inte finna [sådana] människor som tror på Allah och den Yttersta dagen och som [samtidigt] söker vänskap med dem som trotsar Gud och Hans Sändebud…" [al-Mujaadilah 58:22]

Att vara nära dem, vara beroende av dem och ta dem som stöd. Allah säger: "Sök inte stöd hos de orättfärdiga, så att ni inte blir svedda av helvetets eld…" [Hood 11:113]

Att ta dem som vänner i allmänhet, att ta dem som hjälpare och som stöd och att slå ihopa sina påsar med dem. Allah förbjuder allt detta, eftersom Han säger: "TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – ' (vänner, beskyddare, hjälpare, osv), de stöder och skyddar varandra…" [al-Maa'idah 5:51]

Vi analyserar detta lite snabbt. En muslim får inte bli nära vän med eller ha en kuffaar som beskyddare. Rimligtvis borde det innebära att integration i det svenska samhället, bland annat på arbetsplatser, är omöjlig. Det borde också rimligtvis innebära att formuleringen "Sök inte stöd hos de orättfärdiga” förbjuder en muslim att lyfta några som helst bidrag från det svenska samhället.

Vi går vidare i texten.

Att bli medlemmar i deras samhällen, gå med i deras partier, göra deras antal större, ta deras nationaliteter (utom när det är nödvändigt), att tjänstegöra i deras arméer eller hjälpa till att utveckla deras vapen.

Att sätta dem i administrativa ställningar där de är chefer över muslimer och kan förödmjuka dem, bestämma över deras angelägenheter och hindra dem från att praktisera sin religion. Allah säger: "…och Allah kommer inte att låta förnekarna triumfera över de troende." [al-Nisa' 4:141].

Ytterligare bevis på att Koranen uttryckligen förbjuder muslimen att delta i ett samhälle där kuffaar styr, oavsett var och på vilken nivå dessa finns.

Att imitera kuffar i klädsel, utseende, tal, osv.,  eftersom det indikerar kärlek för den person eller det folk som imiteras. Profeten sade: ”Den som imiterar ett folk är en av dem."

Det är förbjudet att imitera kuffar i sedvänjor, levnadsvanor och yttre utseende och uppförande som är karakteristiskt för dem. Detta inkluderar både att raka skägget, låta mustachen växa sig lång, tala deras språk, såväl som i att klä sig, mat och dryck, etc.

Är detta anledningen till att muslimer inte lär sig svenska och därmed inte kan konkurrera på svenska arbetsplatser? Och så slutklämmen, varför det är förbjudet för muslimer att bo i Sverige, ett land styrt av kuffaar.

Att stanna i deras länder när det inte finns något behov för att göra det. Allah förbjöd de svaga och förtryckta muslimerna att stanna bland kuffar om de kan flytta. Han säger: "När änglarna samlar in [själarna från] dem som ännu i dödsögonblicket begår orätt mot sig själva, skall de fråga: ”Hur var er belägenhet?” Och då de svarar: ”På jorden var vi svaga och förtryckta”, skall [änglarna] säga: ”Var inte Allahs jord vid nog så att ni kunde överge ondskans rike?” Helvetet skall bli dessa [människors] sista hemvist – ett i sanning eländigt slut! Till dem skall inte räknas de svaga och förtryckta – män, kvinnor och barn – som inte kunde bryta upp och som var osäkra om vägen." [al-Nisa' 4:97-98].

Ingen kommer att bli ursäktad för att stanna i ett kaafir land utom de som verkligen är svaga och förtryckta och inte kan flytta, eller de som stannar bland dem för en giltig religiös orsak såsom da'wah och att sprida Islam i deras länder. Det är förbjudet att leva bland dem när det inte finns något behov av att göra det. Profeten sade: "Jag tar avstånd ifrån den som stannar bland mushrikeen."

Att resa till deras länder på semester och som fritidssysselsättning. Men att åka dit för ett giltigt skäl – såsom medicinsk behandling, handel, och att lära speciella yrkesutbildningar som man inte kan skaffa sig på något annat sätt – är tillåtet i fall av behov, och när behovet har fyllts är det obligatoriskt att återvända till den muslimska världen.

Denna tillåtelse ges också under villkoret att den tilltänkte resenären har tillräcklig kunskap att förjaga sina tvivel, att kontrollera sina fysiska begär, att visa upp sin relgion, att vara stålt över att vara muslim, att hålla sig undan från onda platser, och att vara medveten och vaksam för sin fiendes sammansvärjningar. Det är också tillåtet, och tom obligatoriskt, att åka till deras land för att göra da'wah och sprida Islam.

Det är alltså trots allt tillåtet att resa till länder styrda av kuffaar och även stanna där om man på något sätt kan utnyttja landet, eller om man reser dit för att sprida islam. Behöver det förklaras ytterligare varför det ser ut som det gör i Sverige?

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt