torsdag 26 augusti 2010

Zigenarbedrägerier avslöjas på löpande band.

NORGE Den norska arbets- och välfärdsförvaltningen (NAV) har tillsammans med norsk polis under en tid bedrivit spaningar och undersökningar för att försöka komma tillrätta med de mycket omfattande och i system satta bedrägerierna mot den norska staten som förekommer i zigenarmiljön i Norge. Hittills har nio fällande domar mot zigenarkvinnor fallit, och hela 27 falska identiteter har samtidigt avslöjats.

Bara under loppet av våren och sommaren har 41 olika ärenden undersökts där man misstänker att zigenarna med hjälp av falska identiteter fått utbetalt tiotals miljoner kronor i olika bidrag.

Man har främst använt sig av metoden att registrerat fiktiva barn eller använts sig av andra zigenares barn och registrerat dem som sina egna. De fiktiva barnens existens har man förklarat med att de är födda i hemmet och därför inte finns registrerade hos myndigheterna sedan tidigare.

Merparten av de 41 ärendena rör zigenarkvinnor, men det förekommer också enstaka ärenden där män gjort sig skyldiga till samma sak. Magne Fladby, som är direktör på NAV, säger att undersökningarna kommer att fortsätta hela hösten också. Redan nu kan han meddela att varje ärende har rört minst tio fiktiva identiteter vilket innebär att bedrägerifallens antal med sannolikhet kommer att stiga till över 140 stycken. Summan dessa bedrägerier har kostat norska staten kan komma att stiga till över 100 miljoner kronor.

Politiskt Inkorrekt har ingen information om någon liknande undersökning initierats i Sverige. Erfarenheten säger oss dock att sannolikheten för att detta skulle komma att ske ligger någonstans mellan -100 till 0 procent…

Aftenposten

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt