måndag 28 februari 2011

Årets snyftreportage signerat Lena Sundström

SNYFT TV4 och Lena Sundström gjorde på söndagskvällen ett avtryck i den svenska mediehistorian som kommer att minnas och refereras till. Att diverse snyftreportage, med syfte att pressa myndigheterna att utdela ett PUT, strömmar ut i TV och radio är inget nytt – särskilt inte på TV4 som gått i bräschen för den politiskt korrekta sekten. Sundström tar dock det hela till en ny nivå och tar inte bara upp en grupp som otaliga gånger bedömts ej ha skyddsbehov – serbiska zigenare – utan traskar själv fram framför kameran och håller i ett gråtande barn som för att illustrera det hela lite extra.

Zigenarna från Serbien har varit ett återkommande tema på PI under hösten och vintern. Under ett tag kom flera busslaster per vecka till Sverige, och paniken hos Migrationsverket växte sig hela tiden större, platsbristen var akut och skattebetalarnas miljoner gick åt till att boka upp camping, hotell och liknande för att klara behovet.

I inslaget berättas om en kvinna vars ena barn är fött här och därmed svensk medborgare som hon vid en utvisning skulle tvingas lämna kvar hos den svenska pappan. Ett kärt återseende görs dessutom i ett så kallat apatiskt barn, en mycket populär variant innan förstaplatsen övertogs av de ”ensamkommande flyktingbarnen”.

Detta beror, enligt Sundström, på att vi slutat se på saker och ting ur ett mänskligt perspektiv utan i stället ett tekniskt perspektiv.

Nyhetskanalen



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt