fredag 11 februari 2011

Våldtog och mordhotade 15-årig flicka i bil

VÄSTERÅS Den 15-åriga flickan bodde vid tiden för våldtäkten hos sin mor i Västerås. Den då 24-åriga gärningsmannen bor i Skultuna tillsammans med hustru och en fyra månader gammal dotter. Hustrun är avlägset släkt med flickan och hennes syster, som också bor i Skultina. Hustrun har tidigare umgåtts med 15-åringens syster, systrarna har dessutom vid något tillfälle hälsat på paret.

Den 9 december 2010 var mannen och hustrun hemma hos flickans syster i Skultuna och frågan om 15-åringen skulle komma dit uppkom. Det beslöts att mannen skulle hämta upp flickan vid en busshållplats i närheten av hennes och moderns bostad.

Flickan uppfattade mannen som alkoholpåverkad, han drack även öl under bilfärden. Under färden mot Skultuna stannade han bilen vid vägkanten och de hade sex, varpå färden återupptogs. Där stannade man och hustru ett tag. Efter att de lämnat bostaden larmade systern polisen.

Vad som hade hänt under bilfärden var att mannen lagt sin hand på flickans lår varpå hon tog bort den. Strax därpå stannade han bilen vid en vägkant och sa att det blivit något fel på bilen. Flickan föreslår att de ska ringa efter hjälp men mannen svarar att han ska fixa saken på egen hand. Sen säger han att han varit kär i flickan under tre års tid, något hon upplever som märkligt då mannen kommit till Sverige så sent som sommaren 2010. Hon svarar att hon bara är 15 år gammal och att han borde tänka på sin hustru och barn.

Mannen kysser och tar henne på brösten och säger att åldern inte spelar någon roll. Hon öppnar passagerardörren för att försöka ta sig ut men mannen hinner få tag i henne och rycker in henne i bilen igen. Där försöker hon ta fram sin mobiltelefon men blir av med den av mannen. Hon försöker kalla på hjälp genom att vinka till människor i passerande bilar, men ingen ser henne.

Mannen tar sedan fram en kniv och sätter den mot hennes hals och beordrar henne att suga av honom, annars skulle han döda henne. Han lägger bort kniven och trycker ner hennes huvud mot sitt könsorgan där hon tvingas utföra oralsex på honom medan hon gråter. Under tiden smeker han flickans bröst.

Sen kräver mannen att de ska ha ett fullbordat samlag, vilket flickan säger nej till. Då tar han på nytt fram kniven och hotar henne åter igen. Han flyttar sig över till passagerarsätet och placerar sig över flickan, där lyckas han dock inte att genomföra samlaget. Han lägger sig i stället på rygg över framsätena och tar tag i flickans höften och drar henne över sig. Han slår sedan armarna om henne och penetrerar henne. Samlaget vara under tre-fyra minuter medan flickan fortfarande gråter. Han fullbordar samlaget och drar på sig byxorna.

Färden fortsätter och de kommer till en bensinstation i Skultuna där han åter igen stannar bilen. Flickan säger att det som hänt är fel varpå mannen säger att det inte alls är så. Han ger henne en hundralapp och säger att hon inte ska berätta vad som hänt för varken hennes syster eller hans hustru. Skulle hon säga något skulle han döda både henne, systern och hustrun.

Han frågar henne om hon blivit av med oskulden innan, vilken hon hade men det är inget hon vill berätta för honom. Han säger också att hon borde gifta sig med hans bror och att hon skulle åka tillbaka till hemlandet för att kirurgiskt återställa oskulden.

Efteråt känner flickan att mannen förstört hennes liv och vågar inte röra sig fritt i Västerås längre då hon hört att mannens familj vill tala med henne. Hon har också oroat sig för att få en könssjukdom då han inte använde kondom, dessutom har det framkommit att han har kondylom.

Dom

I personaliadelen har emellertid framgått av yttrandet från migrationsverket att Sarhank Rahman befunnit sig här i riket som asylsökande under annan identitet påstående sig ha varit ensamkommande barn under år 2008.

Sarhank Farhad Rahman Rahman, 860104, irakisk medborgare med tolkbehov på sorani, döms för grov våldtäkt och olaga hot till fängelse i fyra år, skadestånd till flickan på 115 000 kronor samt livstids utvisning.

Västmanlands tingsrätt B 6508-10

Media

VLT

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt