måndag 21 februari 2011

Tog svarttaxi våldtogs två gånger

BORÅS Kvinnan hade varit ute och roat sig på fredagen där hon träffade minst en av de två män som nu misstänks ha våldtagit henne. Då det var dags att ta sig hem delade de på en svarttaxi, varpå ytterligare en man hoppade in i bilen. Färden gick inte dit kvinnan trodde.

Bilen kördes i stället till Viared där en av de två passagerarna våldtog henne. Sedan kördes hon hem och våldtogs åter igen i sin bostad av mannen hon först tänkt dela svarttaxin med, som tvingat in sig i lägenheten. Om även chauffören spelade en roll i det hela är ännu inte klarlagt.

– Nej, det kan vi inte svara på nu. Därför vill vi gärna ha tag i honom så att den saken kan utredas, säger Göran Arvidsson vid länskriminalen i Borås.

Signalementen polisen går ut med är knapphändiga. Männen från Brasseriet, stället kvinnan uppehöll sig på, beskrivs som storvuxen med rakat huvud, cirka 180-190 cm lång och 30-40 år, den andra smal med insjunkna kinder, kort mörkt hår och 175-185 cm lång. Svarttaxin beskrivs som en mörk sedan.

– Vi vill gärna komma i kontakt med personer som sett dem på Brasseriet eller vet vilka de är, säger Göran Arvidsson.

Har du sett något? Kontakta polisen på 114 14.

BT

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt