måndag 20 september 2010

En ny dag

ÄNTLIGEN! En ny dag har randats, en dag som på många sätt kommer att gå till historien. För första gången sitter ett borgerligt alternativ kvar i ytterligare en mandatperiod och för första gången har vi ett svenskvänligt och systemkritiskt parti i riksdagen. Dessutom, som det ser ut nu, i en ack så viktig vågmästarroll, och det var egentligen  det mest väsentliga efter att att riksdagsinträdet ganska tidigt kändes relativt klart. Gammelmedias desperata och hetsande hatkampanjer har tack och lov förfelat sin verkan, och det är med stor tillfredsställelse vi på PI nu kan konstatera att vårt arbete, tillsammans med våra läsares, har burit frukt.

Det har varit en lång resa sedan den dagen jag accepterade inbjudan att börja skriva för PI, men oj så lärorik och utvecklande det har varit. Det bästa med saken är ju att vi faktiskt har gjort en skillnad. Vi får många mail från människor som tackar oss för vårt arbete och att vi har öppnat deras ögon inför det eljest noga nedtystade katastrofscenario som Sverige kan stå inför.

Jag skall inte bli långrandig och sentimental, men jag skäms inte en sekund för att erkänna de tårar som efter valresultatet sipprade ner för mina kinder. Tårar av glädje, tacksamhet och ödmjukhet inför det jättejobb som ni läsare och vi skribenter har lagt ner. Senaste veckan har PI försökt att ha en dygnet runt-uppdatering och det har ju naturligtvis satt sina spår i skribenternas dygnsrytm. Om vi inte uppdaterar regelbundet några dagar framöver så beror det på att vi försöker sova ikapp. Men…vi ger inte upp! Tack skall ni ha, alla våra läsare, utan er hade detta inte varit möjligt!

Och förresten, donationer mottages tacksamt…Under dessa dagar med ständiga besöksrekord har det tyvärr visat sig att vår server, trots dess mer än adekvata kapacitet, inte riktigt håller måttet. Vi måste därför undersöka möjligheten att byta upp oss igen.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt