söndag 12 september 2010

Två skjutna i Malmö under helgen

GROV KRIMINALITET Vad vore Sverige utan alla dessa exotiska inslag av överfall, mordförsök och andra grova brott? Nu är det Malmö igen, en redan en hårt prövad stad med hittills 37 skottlossningar som resulterat i minst ett mord och åtskilliga skadade – Grafik. Ytterligare två skjutningar kan adderas till den översikten.

Kl 4.50, lördagsmorgon. Kring området Norra Grängesbergsgatan finns ett antal utländska ”kulturföreningar” som i själva verket är svartklubbar, och därmed tillhåll för grov kriminalitet. Utanför en av dessa ökända klubbar sköts en man i foten varefter bråk uppstod. Lite senare kom en 26-åring in på akuten efter att ha blivit misshandlad vid samma råtthål.

Bilder

Strax efter kl 03, söndagmorgon. Diagonalt från polishuset vid drottninggatan skjuts en 25-årig man ned med tre- fyra skott varav två kulor träffar buken. Skadorna var allvarliga och han fördes snabbt till operation. Läget är ”allvarligt men stabilt” och att hans skador inte är livshotande. Polisen i Malmö satte in alla sina resurser i jakten på gärningsmannen. Ännu har ingen person har gripits men polisen uppger att det finns flera spår att gå på och att flera personer lämnat viktiga uppgifter till polisen. Mannen ska inte vara känd för grövre brott och polisen ser varken koppling till gängkriminella eller skottet vid svartklubben.

Webtv
Bilder

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt