onsdag 29 september 2010

Läderlasse, Original Gangsters och Aftonbladet

ORGANISERAD BROTTSLIGHET Politiskt Inkorrekt har tidigare berättat om hur Aftonbladet och Dagens Nyheter nu tycks ha lierat sig med samhällets absoluta bottenskikt i sin strävan att misskreditera Sverigedemokraterna. Bägge tidningarna refererar till det kriminella invandrargänget Original Gangsters (OG), vars sajt "hänger ut" privatpersoner som sökt information om SD:s politik.

OG leds av Denho Acar som sitter och trycker i Turkiet, då han är efterlyst av svenska polisen. Hans marionett och ställföreträdande ledare i Sverige är en av blott ett fåtal svenskar i gangsterorganisationen, nämligen den ökända kriminella gangstern Lars Bergquist, som numera titulerar sig Sverigepresident för OG. Här ger Politiskt Inkorrekt en lite djupare inblick i dessa brottslingars affärsmetoder.

I samband med att Sverigedemokraten Issa Issa brutalt attackerades skrev Lars Bergquist en artikel på sin sajt med rubriken "Sverigedemokrat fick smaka kniven":

Verka som Sverigedemokraterna får en tom stol till nu i Göteborg. Det vi kan se som händer nu är med all säkerhet bara en början på våldet som kommer drabba dom äckliga Sverigedemokraterna. I mina ögon skall dom jagas och förföljas som dom förföljer våra invandrare.

När Sverigedemokraten Johnnny Fernqvist av okänd anledning avstod från sin kommunfullmäktigeplats för Sverigedemokraterna, med motiveringen "Jag har nu fått klart för mig vilka oerhörda konsekvenser mitt kandiderande till Oxelösunds kommun kan få för min familj" så publicerade Lars Bergquist en artikel med rubriken "Johnny Fernqvist gör rätt som hoppar av" på sin sajt:

Johnny Fernqvist verka förstå att det kan bli oerhörda konsekvenser av att vara med i Sverigedemokraterna. Jag applådera ytterligare en tom stol för SD. Let the Hunt Begin.

Lars Bergquist adresserade även Erik Almqvist (SD):

Och till dig Erik, vill inte Soran [Ismail] ta debatten med dig ställer jag gärna upp om du vågar.

Lars Bergquist

I ytterligare ett par artiklar efterlyser Lars Bergquist information om var SD:s valstugor är belägna och medlemslistor på Sverigedemokraterna:

Någon som har en lista på alla valstugor som Sverigedemokraterna har? Även listor på medlemmar och kandidater är av intresse.

Det förekommer att deras valstugor blir nedbrända av arga medborgare. Det är något att glädjas över eftersom deras närvaro försvårar för invandrare att komma in i det svenska samhället. Vi uppmanar alla att förstöra allt rasistiskt material ni kan hitta.

Dessa lätt förtäckta hot mot ett stort antal ledande Sverigedemokrater, partisekreterare Björn Söder inkluderat, passerar dock alla gränser när Lars Bergquist publicerar hemadressen till SD:s riksdagsman Richard Jomshof:

"Adress om någon vill besöka han nu när det är valtider: [PI avlägsnat adressen]"

Lars Bergquist avslutar denna korta post med att lägga upp en musikvideo, och skriver:

"vi avsluta med lite trevlig musik som gör en glad igen"

Musikvideon som han lagt upp är en version av Talking Heads "Burning Down The House" (Bränner ner huset).

Med denna föga subtila uppmaning till mordbrand befinner sig Lars Bergquist med stor sannolikhet på fel sida av lagens gräns, och det är extra allvarligt när en riksdagsman hotas på det här sättet.

Vi förutsätter att säkerhetspolisen nu granskar Lars Bergquists förehavanden, inte minst mot bakgrund av att han figurerar med automatvapen på en sajt:

I en intervju med en nyhetskanal på nätet säger Lars Bergkvist följande:

Vad gäller hotet på hemsidan är det ingenting jag vill kommentera, men jag kan väl säga ett det inte bara är tomma ord. Vi står för det vi skriver. Det är klart att det finns en sanningshalt i det.

Det ligger dessvärre ett reellt hot i detta uttalande. Nyligen kunde vi läsa i Aftonbladet att Original Gangsters stolt tar på sig brandattentatet mot en restaurang i Nynäshamn. Motivet till attacken ska ha varit krögarparets vittnesmål mot tre OG medlemmar.

Sådant accepterar inte vi, säger Europapresidenten Denho Acar. Enligt Denho Acar är det en självklarhet att OG-medlemmar hämnas varandra. – Det är inte så att jag eller Lars behöver ge order om det.

En vägledning om hur Original Gangsters finansierar sin verksamhet ges av den artikel som publicerades i Blekinge Läns Tidning som intervjuade brottslingen tidigare i september:

Original Gangsters vill till Blekinge

Den kriminella gruppen Original Gangsters är på väg till Blekinge. Sverigepresidenten [Lars Bergquist] säger till BLT att organisationen, som tar emot affärsförslag om allt från mord till gräsklippning, vill bedriva affärer i länet.

– Ja, det stämmer att vi letar lokal för en klients räkning, bekräftar Sverigepresidenten för BLT, men vill av sekretess inte säga vem kunden är.

Men de måste ju ha någon anknytning till er eftersom de vänder sig till er och inte till en vanlig mäklare?

– Självklart har de det, det sticker jag inte under stolen med.

Han säger att det rör sig om en undergrupp med cirka 20 medlemmar som vill etablera sig i Blekinge. Den så kallade 15.7 är en supportergrupp till Original Gangsters och bildades för två år sedan.

[..]

Enligt Sverigepresidenten [Lars Bergquist] är OG en affärsdrivande verksamhet liknande alla andra. Och han ser den kommande starten i Blekinge som en etablering av vilket annat företag som helst.

– Vi tar ställning till alla förslag, det kan röra sig om allt från mord till att klippa en gräsmatta. Pengar är pengar oavsett var de kommer från.

Sa du från mord till gräsklippning?

– Ja, alltså grovt sett sa jag så för att visa att vi har ett brett spann. Vi tar emot alla förslag och överväger dem sen. Vi lägger inga värderingar förrän vi sett över det.

En annan finansieringskälla är att sälja körkort:

Saknar du körkort och vill slippa allt pluggande? Vill du slippa de oändliga köerna hos Trafikverket för uppkörning eller Transportstyrelsen för att få körkortstillståndet? Då kan du lägga 10 000 kronor utan vare sig teori- eller förarprov och körkortet är ditt på bara två veckor. Dano Acar ordnar saken.

Vilket EU-land är det som utfärdar körkortet?

- Det vill jag inte gå in på, säger Acar.

Vad säger svenska myndigheter om att ni säljer EU-körkort?

- De har inte med saken att göra.

Denho Acar och Lars Bergquist har också börjat hänga ut privatpersoner dömda för sexualbrott på sin sajt. De försöker profilera sig som förkämpar för kvinnor. Det politiskt korrekta Utbildningsradion sände till och med ett helt program i serien Kära Medborgare om Lars Bergquist, där han framställdes som en hedersknyffel som vurmar för kvinnofrid – utan att göra kopplingen till Original Gangsters kriminella verksamhet! Se filmen här.

Naturligtvis hänger inte Denho Acar och Lars Bergquist ut sexbrottslingar av några moraliska skäl. Det handlar förstås om att Original Gangsters gör pengar på pedofiler och andra sexbrottslingar genom utpressning. De som inte betalar hängs ut. Uppgifter gör gällande att de även söker pengar från offren för att ärendet inte ska hamna på deras sajt. Här är ett fotografi på ”kvinnoförkämpen” Lars Bergquist:

Vem är då denna sorgliga och yrkeskriminella figur Lars Bergquist?

Lars Bergquist kallas för Läderlasse på grund av sin förkärlek att ikläda sig pajiga skinnkläder i tid och otid. Han kom tillbaka till Sverige för ett par år sedan efter att under ett flertal år varit bosatt i Asien med bas i Thailand. Han är numera skriven i Fagersta, och sambo med en medelålders thailändska. Enligt uppgift har paret ett antal kamphundar som sällskap.

Hans e-post: financevision1@gmail.com

Enligt sajten Ratsit är han involverad i en rad bolag, vilka ni finner här.

Läderlasses ”yrkesval” gör dock att han ofta befinner sig på resande fot, och så sent i september blev han under uppseendeväckande former upplockad av insatspolis mitt på Stureplan i Stockholm. Han blev dock frisläppt ett antal dagar senare.

Dessförinnan hade han gjort sig känd för att via nätet ha sålt olika preparat som ännu inte hunnit blivit narkotikaklassade, däribland vissa så kallade designer drugs, specifikt riktade till ungdomar. Det är rättvist att säga att han har förgiftat många unga människors liv. Han är också dömd i hovrätten i år för grov smuggling av dessa preparat, och har även en skatteskuld på 1,4 miljoner kronor enligt Fagerstaposten.

Om man söker på Läderlasse på internet så får man upp tusentals träffar. På forumet Flashback är han föremål för ett flertal diskussionstrådar.

För att förstå Läderlasses hat mot Sverigedemokraterna så måste man förstå att han, som svensk, är nyutnämnd ledare för ett kriminellt invandrargäng. Förutom att han söker respekt hos sina "broschor" då han attackerar SD, har han framförallt insett att Sverigedemokraterna är det riksdagsparti som hårdast driver frågan om en mer seriös kriminalpolitik. Sverigedemokraterna utgör helt enkelt ett hot mot Original Gangsters verksamhet. Därutöver vill han starta kampanjer mot SD för att locka vilsna ungdomar till Original Gangsters kriminella verksamhet.

Om man gräver lite djupare finner man även andra kopplingar till Sverigedemokraterna. Läderlasse är god vän med rättshaveristen Cecilia Beckroth, en kvinna av närmast mytiska proportioner på internet. Hon är omskriven för att anta diverse namn på internetforum för att driva sina egna hatkampanjer mot utvalda offentliga personer, däribland Sverigedemokrater. Hon har tidigare suttit som nämndeman, och är juridiskt bevandrad. Rättsväsendets mardröm, med andra ord. Tidningen Realtid har skrivit om henne vid ett flertal tillfällen.

Cecilia Beckroth har nyligen gift sig med en viss Clas-Göran Simmerud, som hon inledde ett förhållande med när Clas-Göran var gift med kammaråklagare Benita Simmerud. Läderlasse var den som sammanförde de två. Clas Göran Simmerud hade nämligen träffat Lars Bergkvist flera år tidigare i Thailand där Läderlasse bodde och dit Clas Göran Simmerud reste några gånger per år.

Efter att Benita upptäckte sin makes vänsterprassel med Cecilia Beckroth, begärde hon omedelbart skilsmässa. Benita Simmerud var åklagare i fallet med den person som attackerade Jimmie Åkesson vid ett torgmöte i Linköping förra året.

Vi är övertygade om att Lars Bergquist redan är föremål för Säkerhetspolisens intresse, då SÄPO ansvarar för riksdagsledamöters säkerhet, men vi uppmanar samtliga lokala representanter för SD att omedelbart polisanmäla Lars Bergquist och hans rövarband Original Gangsters vid minsta misstanke om hotbild. Politiskt Inkorrekt kommer följa upp allting som Lars Bergquist gör som har det minsta anknytning till SD.

Just snygga sängkamrater Aftonbladet och DN skaffat sig…

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt