söndag 6 mars 2011

Självmordsbombaren Taimour död och begraven

DÖD OCH BEGRAVEN Dagen då Sverige förlorade sin oskuld är dagen då självmordsbombaren och jihadisten Taimour Abdulwahab sprängde sig själv mitt i julruschen i centrala Stockholm i december. Många oskyldiga kan också tacka sin lyckliga stjärna över Taimours ”klantighet”. Dock fick någon passerande lindrigare skador. Det är illa nog. Nu är han förpassad till en grav för tid och evighet och ingen vettig saknar honom. Men hans beslöjade islamistiska fru och närmaste sörjer galningen. Den rumänska konvertiten och änkan Mona Thawny har skrivit om begravningen. Han hyllas även av Al Qaida och tusentals andra jihadister världen över för sitt martyrskap. Hans begravning har inte nämnts av massmedia oss veterligen.

Efter 65 långa dagar, har vi äntligen fått begrava Taimour i en Muslimsk begravningsplats. Det var en mycket sorlig dag för oss men det var också en stor lättnad att äntligen begrava honom enligt Muslimsk tradition.Taimour var en Muslim och fick därför begravas som en.

Många nära och kära var närvarande på begravningen och vi blev överaskade att många människor som hade aldrig träffat Taimour kom för att visa sin sorg och för att be för honom.

Han är ensam ansvarig för sina handlingar. Må Allah (Gud Allmäktige) förlåta honom. Men han förblir en älskad make, far, son och bror och kommer att bli mycket saknad. Taimour var också en stolt Irakier och älskade sitt land och sina förfäders land: Irak. Att förneka hans ursprung eller religion för att man är emot Taimours handlingar är ingen lösning till problemet.

Dessutom, att skämmas för att vara Irakier eller Muslim är inte heller en lösning. Det är inget fel på att vara Irakier och absolut inget fel på att vara Muslim. Sist men inte minst, ber vi pressen och folk att vara snälla och respektera vår avskildhet och låta oss få sörja Taimour i lugn och ro.

Thwany

Mona Thwany var även den som uppdaterade hans Youtube-sida efter hans död, något hon inledningsvis nekade till. Hon la även upp hans hot. Mer om dådet samt här

Etablissemangets tolkning av Taimours självmordsdåd (obs! fejkad av okänd läsare)

Jerzy Sarnecki, förnekande: Det här är ett pojkstreck!

Britta Svensson, Expressen: Bara ett möte mellan människor.

Jan Helin, chefred. Aftonbladet: Vi gillar olika.

Mona Sahlin, S-avgående: Spännande.Vi svenskar måste integreras i det nya Sverige.

Lena Sundström, TV:4s hysteriker: Om vi inte pratar om det finns det inte.

Katri Linna, sparkad DO-chef: Detta beror på svenskarnas diskriminering! Jag yrkar på skadestånd.

Mattias Gardell / Memhet Kaplan (MP), islamvänlig socialist resp muslimsk riksdagsledarmot: Islamofobi!

Carl Bildt, frispråkig: Nä, nu tycker jag att vi alla tar varandra i hand och sjunger We shall overcome. Jag twittrar under tiden.

Fredrik Reinfeldt: Ursvenskt är rena barbariet! Men det här är civiliserat!

Nalin Pekgul (S): Men vad konstigt, jag vann ju kampen mot islamisterna i Tensta.

Ann-Charlotte Marteus, Expressen: Det här är SD:s fel!

Thomas Mattson, chefred. Expressen: Vi publicerar inte hans namn. Det har inte tillräckligt stort allmänintresse.

Gudrun Schyman, frilansare: Det här beror på könsmaktsordningen. Det kunde lika gärna varit en svensk man.

Abdirizak Waberi, riksdagsledamot (M) och islamist: Jag kan inte uttala mig om det här är bra eller dåligt: Jag måste fråga en imam först.



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt