måndag 1 augusti 2011

27-åring våldtog minderårig flicka 75 gånger

PEDOFIL En 27-årig man åtalas för att ha våldtagit en minderårig flicka 75 gånger och dokumenterat övergreppen som han sedan spred på internet.

27-åringen åtalas på fyra punkter av övergrepp, bland annat grov våldtäkt och grovt barnporrbrott. Utöver flickan har han även utnyttjat en pojke samt ytterligare en flicka som han tvingade att posera på bilder. Samtliga barn uppges vara under tio då brotten begicks.

– Fallet är speciellt, eftersom han våldtagit ett enskilt barn så många gånger och eftersom det rör sig om ett stort antal bilder på samma barn, säger åklagare Ingela Klinteberg, vid Internationella åklagarkammaren.

27-åringen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han lider av en allvarlig psykisk störning. Klinteberg yrkar på att han ska dömas till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

  • M. Svensson, född 1984, åtalas för grov våldtäkt, grovt barnpornografibrott, sexuellt övergrepp mot barn och två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering.

Kristianstads tingsrätt, B 276-11

DN

Dom ska enligt uppgift förkunnas i dag – vi uppdaterar detta inlägg så fort den är känd.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt