tisdag 2 augusti 2011

Mångkulturellt storslagsmål i norsk fotbollsturnering

NORGE Under en fotbollsmatch i Norway Cup mellan irakiska Al-Minna och norska Holmlia utbröt på måndagskvällen ett storslagsmål efter att domaren hade blåst av matchen. Ytterligare igen drabbas fotbollen av våldsamma mångkulturella inslag.

Al-minna-fansen ska enligt uppgift ha stormat planen och jublat vilt medan de provocerade motståndarlaget med ett aggressivt uppförande. Ett vittne berättar för Dagbladet att spelarna i Al-minna filmade skador hela tiden och det var lätt att se att Holmlia-spelarna blev provocerade av det.

Efter matchslut går en ordentligt provocerad Holmlia-spelare rakt fram mot en Al-minna-spelare och då smäller det. 100 människor blandade sig i storslagsmålet. Slag och sparkar användes med resultatet att två Holmlia-spelare fick ordentliga skador. Föräldrar ropade på sina barn då bland annat stolar användes för att slåss med. En polispatrull skickades till platsen för att lugna ned känslorna.

Dagbladet

Även i Köpenhamn ska känslorna ha svallat under en fotbollsmatch i helgen.

Redan i tredje matchen tog cupäventyret i Köpenhamn slut för IF Vikens juniorlag.
Stämningen var aggressiv och hotfull redan från avspark när laget mötte danska SB 50. Det hela kulminerade när en Vikenspelare fick en högerkrok i ansiktet.
När andra Vikenspelare försökte stoppa bråket rusade SB 50-supportrar in på planen och senare uttalades rena mordhot.

NWT

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt