fredag 5 augusti 2011

SDU håller torgmöte under temat Trygghet och tradition

SVERIGEDEMOKRATISK UNGDOM SDU har valt att omvandla demonstrationen mot islamisering till ett torgmöte. Torgmötet hålls den 27 augusti klockan 15:00 på Tyska torget i Norrköping och går under temat "Trygghet och tradition", en klassisk paroll som använts i många år av den sverigedemokratiska rörelsen.

Under torgmötet kommer en rad olika frågor att diskuteras, vilka alla tar sin utgångspunkt i människors trygghet eller våra svenska traditioner. SDU presenterar sin politik rörande olika aktuella frågor inom trygghet och tradition. Det handlar om trygghet på arbetsmarknaden, på gator och torg, och på bostadsmarknaden. Hur gör vi för att bryta massarbetslösheten bland ungdomar och hur ser vi till att våra ungdomar får schyssta anställningsvillkor? Vad har vi för politik för att stoppa det utbredda och allt råare våldet? Hur kan vi se till att fler unga lättare får en egen bostad?

SDU kommer också att ta upp frågor som rör vår syn på traditioner, kultur och islamisering. I dagsläget planeras två moskébyggen i Norrköping. Torgmötet är en direkt markering mot planerna att bygga en fullskalig moské med minaret precis bredvid klassiska Idrottsparken. Det andra planerade moskébygget kommer ske i den redan hårt segregerade och svårt mångkulturella stadsdelen Hageby, som 2005 blev rikskänd som Sveriges mest kriminella stadsdel. De vill bygga moské på den mark som de redan äger men saknar lyckligtvis finansiärer.

Norrköpingsborna har aldrig tillfrågats vad de tycker om stora moskébyggen i sin vackra stad. Media och politiker har lagt locket på och kallar det "bönelokal" för att i vanlig ordning tysta debatten.

SDU står upp för trygghet och tradition – du som åhörare är varmt välkommen att ta del av vår politik lördag den 27 augusti klockan 15:00 på Tyska torget i Norrköping. Väl mött!

Mynewsdesk

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt