måndag 29 augusti 2011

Mordbrand mot kvinnlig sverigedemokrat

FÖRSÖK TILL MORDBRAND SD-politiker inkluderat aktiva i ungdomsförbundet landet runt lever med en ständig hotbild. Och en del blir angripna eller misshandlade vid torgmöten, får sina bilar vandaliserade eller så utsätts deras bostäder för skadegörelse på olika sätt. SD-kvinnorna är inte undantagna heller. Therese Borg fick rutorna krossade ganska nyligen medan andra fått ett hotbrev där avsändaren är ett fall för madrasserade väggar. Brevet i sig är en kopia där originalet först skickades till några modebloggare.

Mordbrand

Frida Grundström, kommunfullmäktigeledamot i Gnesta, har tidigare fått ytterdörren nedklottrad och utsatts våld vilket resulterade i ett brutet revben.

När hon var hemma under måndagskvällen den 29 augusti, utan sina barn, kastade någon in ett brinnade föremål eller hällde in någon vätska genom brevinkastet. Bilden är som ni kan tagen i hennes hall. Brandlarmet gick igång och brandkåren larmades. Om Frida skadades på något sätt vet inte PI i nuläget. Hon lyckades själv släcka elden.

SN

Polisens händelserapport:

2011-08-29 20:00, Brand, Gnesta
Brännbart föremål inkastat genom brevinkast, Kullagatan, Gnesta

En kvinna boende i en lägenhet på Kullagatan fick under kvällen ett brännbart föremål inkastat genom brevinkastet till lägenheten. Räddningstjänsten kallades till platsen & släckte elden. Polisen åkte till bostaden & tog upp en anmälan & spärrade av lägenheten i väntan på teknisk undersökning.

Organisation
Polismyndigheten i Södermanlands län

Therese Borg har skrivit om det på sin blogg

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt