måndag 10 oktober 2011

Rasismen fortsätter att omfatta allt fler

PK-MEDIA Att säga PK är numera rasistiskt. Detta efter att Breivik inkluderade begreppet i sitt manifest. Alla idag, som bara andas något om politiskt korrekt, blir genast kallat rasister. Här häller AB:s Anders Lindberg några dunkar bensin på lågorna.

Media har nu fått kliva i land på Utöya och kan inte nog pränta in i oss att ”vi ska aldrig glömma detta”. Nej, kanske inte det, men sade man detsamma efter islamistens bombdåd i Stockholm, Madrid eller London? Man har faktiskt inte ens sagt så om 9/11. Tvärtom skrev ju AB och Dalademokraten krönikor om att USA fick skylla sig själva med sin imperialism och utsugning av Tredje Världen. Och naturligtvis med sitt stöd till Israel som PK avskyr.

Lindberg menar att när bl a Erik Hellsborn, SD, skrev att om inte 68-vänstern hade skapat grogrund för mångkulturalismen så hade aldrig tragedin i Norge aldrig ha hänt; så var det en parallell till antisemitismen. Hatet mot judarna är judarnas fel. Lindberg slår här en rejält logisk kullerbytta. 

Han citerar även Jimmie Åkesson som i sin artikel i AB (som har förföljt honom i evigheter) menade att islamiseringen är det största hotet mot Europa sedan andra världskriget. En artikel vars rubrik Åkesson inte satte själv.

Han återkommer till Breivik, det är ju nam-nam för PK-media. Och just begreppet PK använder Breivik också i manifestet. Det verkar som om Lindberg och hans gelikar har läst det väldigt noga. Han jämställer alla som använder PK med Breivik. En sådan generalisering skulle inkludera en hel mellanstor svensk stad.

Det är obehagligt med sådana journalister som Lindberg. De märker inte själva hur stort deras eget hat är. Hatet till de oliktänkande påminner om de flesta diktaturer. Att de dessutom tror sig ha patent på sanningen i en sådan mångfacetterad värld, där alla har en rätt att välja vilken sanning de vill, är inget annat än ett bevis på intolerans och förakt för andras uppfattningar. Och att kasta sten i ett glashus är inte särskilt smart.

Han och hans gelikar accepterar inte en annan syn på det omgivande samhället. Då häver de ur sig ett antal epitet som har passerat bäst-före-datum för länge sedan. Det ger en bild av riktiga fjortisar, trotsiga och allvetande. Och när han angriper andra debattörer som äntligen har kommit ut ur garderoben: Johan Lundberg och Paula Neuding, så förlorar han totalt all trovärdighet.

För att avsluta med annan riktig PK-ist, Daniel Poohl:

Intolerans är nästan alltid kopplad till en känsla av äckel, avsky och inte sällan hat hos den intolerante. För denne är det självklart någon annans fel att han känner så. Bögar är ju äckliga och muslimer hotfulla och motbjudande i den intolerantes livsvärld.

Läs den första meningen igen. Det låter som om han beskriver sig själv.

AB

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt