måndag 10 oktober 2011

Reepalu bjuds in till SDU:s demonstration i Malmö

PRESSMEDDELANDE SDU bjuder in Malmös starke man, Ilmar Reepalu, att vara en av talarna under vårt torgmöte i Malmö den 15 oktober.

SDU Syds ordförande Chang Frick kommenterar:
– Malmö kan med rätta kalla sig en gangsterstad. Vi ser hur otryggheten och kriminaliteten ständigt breder ut sig och drabbar allt fler. Det som en gång var en stolt arbetarstad har förvandlats till laglöshetens land. När Ilmar Reepalu lyfter frågan om temporära medborgarskap som ett led i att bekämpa kriminalitet kan vi inte annat än välkomna detta.

Frick menar vidare att det är nödvändigt med breda politiska diskussioner om vi ska komma tillrätta med situationen i Malmö.

– Då den socialdemokratiska partipiskan slår hårt har vi såklart full förståelse för att Ilmar Reepalu kanske inte törs hålla tal under vår demonstration. För oss ungsvenskar i SDU är det viktigt att kunna samtala med alla partier och komma överens i frågor som rör trygghet på gator och torg, varför vi vill vara tydliga med att vi välkomnar och stödjer Ilmar Reepalus mening i den här frågan. Vi i SDU Syd ser Reepalus utspel om temporära medborgarskap som ett rop på hjälp, och där ska vi självklart finnas för att stötta honom.

Ilmar Reepalu erbjuds 20 minuters talartid under torgmötet.

Mynewsdesk

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt