lördag 8 oktober 2011

S-politiker jämför SD med Anders Behring Breivik

HAVERI Ytterligare en gång hittar vi socialdemokratiska ”godbitar” på bloggportalen S-info. Sist var det Raimo Norrgran Kettil som publicerade en länk till det stulna registret över människor som velat få information skickat till sig från Sverigedemokraterna. Nu är det en Björn Andersson som gör den osmakliga kopplingen mellan Sverigedemokraterna och den norska massmördaren Anders Behring Breivik samt nazism i kölvattnet av det senaste stöket i den politiska sandlådan.

SVT anser att Vänsterpartiet och Socialdemokraterna ska helt osmakligt stå tillsammans i en partiledardebatt  med ett parti som har samma ideologiska och retoriska argumentation som den norska massmördaren i Norge. Det är ju som om SVT kräver att vi alla ska glömma bomben i Oslo och massmorden på socialdemokratiska ungdomar på ön Utöya där hela 69 människor dräptes för att de just var Socialdemokrater. SD är inget demokratiskt parti. Det är inte bara lite invandringskritiska. De står för en högerextrem politik som kan jämföras med nynazismen.

Varför Kräver SVT även att vänsterpartiet och Socialdemokraterna ska hålla SD i hand som retoriskt under en längre tid eldad på högerextrema krafter i Sverige. Sånna krafter som skapar sånna galningar som lasermannen under 90 talet. De högerextrema Männen i Malmö som nyligen skjöt ihjäl främlingar med invandrarbakgrund och nu senast Norgeextremisten som hyllar SD i sitt långa manifest. Det var inte en Sverigedemokrat som sköt ihjäl norska ungdomar på ön Utöya eller sprängde bomben i Oslo. Men mannen i Norge delade samma åsikter och står för den politiken som SD förordar.

Det visar SD tydligt och klart i sin senast budgetmotion i riksdagen där de ställer äldre emot utsatta flyktingar.

S-info: Björn Andersson

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt