lördag 18 juni 2011

Expressen fortsätter att göra skillnad på vi och dom

HYCKLERI Expressen har verkligen gjort sitt yttersta under de senaste veckorna att skilja på ”vi och dom” då det gäller att hänga ut svenska gärningsmän med namn och bild medan man pixlar och utelämnar namn på invandrare och mörkar politiskt inkorrekta detaljer i vissa fall.

Nyligen kunde vi konstatera att av två domar som föll på samma dag valde såväl Expressen som Aftonbladet att sedan tidigare avslöja namn och bild på den svenska våldtäktsmannen Niklas Eliasson men utelämna både namn och bild på mördaren Hokan Goran (läs mer). Sedan försökte man låta påskina att den så kallade ”sexbunkern”, där landets värsta sexförbrytare sitter, består av enbart svenska män (läs mer).

I dag går man åter igen ut med såväl bild som namn på dömda svenska gärningsmän i styckmordsfallet. Hade samma sak skett om dessa hetat Ali, Hassan och Mohammad? PI tvivlar och börjar tappa räkningen på hur många gånger samma mönster upprepats.

Läs PI:s artikel om fallet här.

Detta gör man dessutom samma dag som man rapporterar om den svenska kvinna som mördats i Spanien, men utan att nämna att gärningsmannen är en marockan (läs hela historien hos PI).


Sveriges i särklass största hycklare.

Således kan man åter igen konstatera att etablerad svensk media förmedlar filtrerade nyheter, det de anser ”lämpligt” och utelämnar sådant som inte överensstämmer med den rådande världsbilden på Södermalm i Stockholm. Att tala fint om att ”gilla olika” medan man stigmatiserar svenskarna och själva inte behöver ta del av den berikande mångkulturen är tydligen helt i sin ordning.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt