söndag 26 juni 2011

Sex våldtäkter och våldtäktsförsök i Norge i natt

NORGE Våldtäktsepidemin fortsätter att plåga Norge. PI har ett flertal gånger rapporterat om hur norska kvinnors liv nu inskränks på grund av de många våldtäkterna. Dock har man i grannlandet, liksom i resten av Europa och världen, ett betydligt mer nyktert förhållande till sanningen, vilket bland annat manifesteras av att såväl polis som media går ut med fullvärdiga signalement för att jaga rätt på gärningsmännen – ett otänkbart scenario i Sverige där vi endast vid ett fåtal tillfällen fått ett tillhörande signalement.

Det är särskilt Oslo och Trondheim som drabbats hårt av våldtäktsepidemin denna vår. Under natten mot söndagen anmäldes hela sex våldtäkter och våldtäktsförsök.

Baneheia

En kvinna i 20-årsåldern har anmält två män för en överfallsvåldtäkt. Hon blev indragen i skogen och våldtagen av de två gärningsmännen som beskrivs som invandrare men inte afrikaner.

Sør-Trøndelag

Tusentals människor hade samlats för att närvara vid Selbufestivalen och Vannspeilet under helgen. Här ska två våldtäkter samt ett våldtäktsförsök ha skett. En person är gripen misstänkt för en av våldtäkterna och en är också gripen och misstänkt för våldtäktsförsöket. Inga vidare uppgifter om gärningsmännen finns.

Stavern

En 19-årig kvinna utsattes för en grov våldtäkt och hittades illa tilltygad vid halv fyra under natten. Gärningsmannen frågade henne om hon behövde skjuts, vilket hon inte önskade. Han körde först vidare men kom sedan tillbaka och tog kontakt på nytt varpå hon våldtogs.

Gärningsmannen beskrivs som invandrare, mellan 21-26 år, ca 180 centimeter lång, mörka täta ögonbryn, mörkt kort hår med vax eller liknande, normal kroppsbyggnad samt iklädd en vit t-shirt och jeans.

Karmøy

Två män i 20-årsåldern är gripna för våldtakt av en ung kvinna i en privatbostad. Inga vidare uppgifter om gärningsmännen finns.

NRK

Relaterat

Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik
Pat Condell om Norges våldtäktsstatistik
Storjakt på våldtäktsmän i Norge
Flera våldtäktsförsök i Norge i natt
Många våldtäkter i Trondheim – 14-åring begick självmord

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt