lördag 9 oktober 2010

Det osynliga kriget

INSÄNDARE Svensk media har de senaste decennierna lyckats passivisera, bedöva och avtrubba större delen av befolkningen. Genom propaganda, desinformation, osaklighet, förenklad och ensidig information som ryckts ut från sitt sammanhang samt hot om nationens undergång har det under lång tid pågått ett krig om våra medvetanden.

Allt fler börjar vakna men inte på grund av Sverigedemokraternas inträde i riksdagen utan på grund av den massiva hatkampanj som media och det politiska etablissemanget bedrivit både innan, under och efter valet. Vad de indirekt säger när de en efter en hasplar ur sig sitt hat och förakt mot demokratin är att Sverigedemokraterna borde förbjudas som parti och detta av en enda anledning som handlar om en restriktiv och ansvarsfull invandringspolitik.

Moderaterna var länge emot allmän rösträtt, socialdemokraterna hade steriliseringar av missanpassade och svagbegåvade svenskar på agendan fram till sjuttiotalet och vänsterpartiet var för en väpnad revolution och blev själva utsatta för åsiktsregistrering innan de tog bort K,et och började kalla sig VP.

Detta historiska dilemma får vi leva med oavsett vad vi tycker och tänker men är det inte det vi brukar kalla politiskt korrekthet? De etablerade partierna med alla sina lik i garderoberna gjorde sig rumsrena och den intressanta frågan är varför. Kanske det är så att tiderna förändras som den gamla nazistkvinnan sa till sitt offer som ställde henne mot väggen när vindarna hade vänt samtidigt som hon i sin själ var den gamla nazisten och agerade som en sådan även efter att vindarna tog fart åt annat håll.

Varför förändras tiderna och vilka bestämmer vad som kommer att förändras och när? Är det måntro den osynliga handen som styr vilket företrädare inom den rådande ekonomiska ordningen brukar påpeka? Marknaden reglerar sig själv och punkt slut! Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti och punkt slut. Var är denna osynliga hand som styr vår värld och hur kan man få skaka hand med den om man inte är född inom nepotismen utan kommer utifrån som en tabula rasa och befinner sig i periferin?

De flesta ställer sig den frågan när de får problem med att föra fram sina egna tankar vilka de tycker är genuina. Lösningen är att anamma andras tankar om de kan få vinst av det eller ingå i en kompromiss som tyvärr kan sluta med att man kompromissar bort sig själv och de eventuella tankar man hade innan kompromissen = politiskt korrekthet. Det är vanligt att människor som beskriver sitt yrkesval säger att jag valde att arbeta med det eller det för att jag vill hjälpa andra människor. Dessa godhetsmänniskor har inte förstått att de måste hjälpa sig själva innan de kan hjälpa någon annan och med det menar jag att de måste våga stå upp för sina egna tankar och åsikter för vad är annars demokratin värd och hur stor blir inte förtvivlan när de själva förr eller senare hamnar i träsket där allt för många etniska svenskar finns idag.

Arbetslösa, pensionärer, sjuka och ungdomar med svensk bakgrund är de första att offras för att folkombytet ska kunna äga rum. De vilka har betalat och fortfarande betalar höga skatter har med nöd och näppe rätt att överleva i sitt eget land när de inte är konkurrensdugliga längre samtidigt som antalet beviljade PUT på mer eller mindre lösa grunder, ökar. Med andra ord pågår en helt legitim stöld av inbetalde försäkringspremier vilka frikostigt delas ut till människor från hela världen när de sätter fötterna innanför Sveriges gränser och väl får ta del av det generösa socialförsäkringssystemet vilket inom en snar framtid lär kollapsa. Grupper sätts mot grupper och det är synd om alla människor utan om de som betalar och har betalat för denna generositet.

Varför vill vår maktelit och inte minst media direkt eller indirekt att det ska ske ett folkombyte? Var finns logiken? Kan det vara så enkelt som att de helt enkelt inte har något annat val längre än att fortsätta hävda mångkulturens förträfflighet inom alla tänkbara områden trots att fiaskot sedan lång tid har uppenbarat sig för alla som besitter förmågan att tänka och dra egna slutsatser. Ligger gåtan gömd i det vi brukar kalla prestige och där rädslan styr för vad som kan komma att ske om lögnen uppdagas och alla de människoöden som har gått till spillo blir uppmärksammade. Känner vi igen fenomenet från en tid som inte ligger särskilt långt tillbaka i tiden och där många makthavare i de Europeiska länderna påstod att de inte hade en aning om det som skedde innan det var försent.

Vi som ännu inte har gett upp måste ta bladet från munnen. Det finns inget rasistiskt i att hävda sin rätt att få finnas till i sitt eget land och att där kunna leva i trygghet utan rädsla för social och ekonomisk utslagning samt för odemokratiska folkslag och hatiska element på vänsterkanten vars IQ nivå man ibland inte kan göra annat än att beklaga. Frihet är inget som ges med automatik. Frihet uppnås genom kamp!

Den svartlistade journalisten

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt