onsdag 6 oktober 2010

Tre häktade för styckmordet i Bollnäs kroppen funnen

STYCKMORD Christian Larsson, 26 år, har varit försvunnen i några veckor och tre ynglingar sitter häktade misstänkta för människorov. Men det handlar i realiteten om ett styckmord. Polisen misstänker att de tre har dödat och styckat Christian Larsson under natten till den 8 september och flyttat hans kropp – innan de greps vilket skedde 12 och 13 september. Två av de tre häktade har erkänt att de fraktade bort Christians döda kropp och grävde ner den efter en grusväg utanför Alfta, väster om Bollnäs. Men de båda nekar till att ha dödat honom.

Sent på onsdagseftermiddagen idag gjorde polisen det genombrott i det intensiva utrednings- och spaningsarbetet efter försvunne 26-årige Christian Larsson de länge strävat efter. Delar av hans kropp hittades i ett skogsparti i Ovanåkers kommun. Polisen vill inte uppge exakt vart de hittat kroppsdelarna, men under onsdagen arbetade polisens tekniker i det avspärrade området vid Norra Blindtarmsvägen i Viksjöfors med att säkra ännu fler spår.

De häktade

Häktade på sannolika skäl misstänkta för människorov, något som lär ändras till mord i första hand. Därtill kommer troligen brott mot griftefriden, människorov mm läggas till.

  • Dennis Jonsson, född, 1991-08-30 (flyttade kroppen)
  • Johan Flykt, född 1991-03-30 (flyttade kroppen)
  • Andreas Clarström, 1991-11-25

Domstol

Hudiksvalls tingsrätt, mål nr kommer

Länkar

Hela Hälsningland
Expressen

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt