lördag 2 oktober 2010

Massutvisning från Norge av serbiska zigenare

BAKVÄNDSLANDET I norska tidningen Dagbladet publiceras idag en artikel om hur polisen genomfört en aktion för att utvisa mellan 70 och 80 serbiska zigenare, samtliga med nekade asylansökningar. På 40 olika platser i landet slog man till och samlade ihop zigenarna som i de flesta fallen kommer från Kosovo och hade vistats olovligt i Norge under flera år. Den norska polisens utlänningsenhet har hittills i år utvisat över 4 400 personer, något som svensk polis inte ens kommer i närheten av trots att det med stor sannolikhet finns betydligt fler illegala invandrare i Sverige än i Norge.

Svenska Dagbladet har uppmärksammat den framgångsrika norska operationen och skriver en kort nyhetsblänkare om det hela. Man kallar det fullt korrekta utvisandet av illegala invandrare för ”massutvisning”, men är i övrigt kortfattade. Samtidigt publiceras i DN en annan artikel där man berättar om hur flera tusen kosovozigenare har siktat in sig på Sverige som mål, och därför ”sålt allt vad de ägde” för att kunna ta sig hit.

Politiskt Inkorrekt har en källa som hävdar att den zigenska vågen av ekonomiska migranter är väl organiserad och att Migrationsverket också är medvetna om detta. Man har dock inte haft den goda smaken att informera exempelvis Tjörns kommun om att man hade för avsikt att dumpa flera hundra serbiska zigenare i knät på de ordentligt förbannade kommunpolitikerna och invånarna på orten. Ägaren till konferensanläggningen Tjörnbro Park tog dock sitt ”samhällsansvar”, sannolikt efter att ha räknat pengarna han får från svenska skattebetalarna, och öppnade upp sin anläggning på vid gavel för zigenarna.

Vad som i sammanhanget också är anmärkningsvärt är att vad som i SvD kallas ”massutvisning” när det rör sig om 70-80 illegala invandrare som egentligen skulle ha avhysts för flera år sedan inte formuleras på samma sätt när det gäller de zigenare som väller in över svenska gränser. När 70-80 personer utvisas är det massutvisning, borde inte flera tusen åt andra hållet, som beskrivs i DN-artikeln, i konsekvensens namn kallas massinvandring? Men som vanligt saknar svensk gammelmedia helt ärlighet och proportioner när snyftvalsen skall dras om alla desa zigenare som till nästan hundra procent saknar giltiga flyktingskäl?

Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt