söndag 31 oktober 2010

Läderlasse och OG vill köpa villa i Karlshamn

ORGANISERAD BROTTSLIGHET Mannen till vänster är Läderlasse alias Lars Bergquist och kallar sig “Sverige-president” för en del intellektuellt förstånds-handikappade och grovt kriminella utlänningar i Original Gangsters. Mannen i gult med den homoerotiska looken är dess grundare och “president”, Denho Acar, som lever i exil i Turkiet på flykt från svenska rättvisan. De har nu övergett sina etableringsplaner i Ronneby och i stället lagt bud på en villa i Karlshamn, närmare bestämt Beyers väg 4 i Högadal.

Läderlasse:

– Det tilltalade oss. Det ligger avskilt och har bara en granne. Vi försöker köpa det och hoppas på det bästa. Vi har varit i kontakt med mäklaren och vi har haft folk som varit där och tittat. Det ser bra ut och verkar trevligt.

På deras värdelösa hemsida skriver SD-hotaren Lasse att man tänkt sig ett bud. Förra gången gick det nämligen inte så bra. Man annonserade då efter en samlingslokal i Ronneby men mötte på hårt motstånd. Ingen ville ha det kriminella packet där. Nu har man istället hittat kåken i Högadal, som de anser vara väl anpassad för deras ändamål. På den stora tomten vill man bygga små stugor som man hoppas kunna hyra ut till både kriminella medlemmar och andra.

– Vi har bröder i hela Sverige och de kan komma på besök. Om det blir party kan man inte köra bil och då kan det vara skönt med en egen stuga. De kanske har sina familjer med sig också.

Många unga i Karlshamn ska också ha visat intresse påstår Lasse och OG vill därför nu satsa på dessa. Dvs, låta dem begå kriminalitet och vara deras springpojkar.

Kommunalrådet Sven-Åke Svensson (S) understryker att han ser allvarligt på om kriminella organisationer försöker etablera sig i kommunen. Men eftersom lagen om kommuners förköpsrätt skrotades tidigare i år, kan inte Karlshamns kommun stoppa OG från att köpa det nu aktuella huset.

Ägaren har inte något emot att sälja sin villa till Original Gangster

– Jag har det till salu och vem mäklaren får det sålt till spelar ingen roll för mig, säger fastighetsägaren.

Och det är Eco Fastighetsförmedling i Kristianstad som har hand om försäljningen. Mäklaren Magnus Johansson bekräftar att den kriminella gruppen har visat intresse för huset. Men de har inte lagt något officiellt bud ännu.

– De har inte lagt något officiellt bud men de har visat intresse, säger mäklaren Magnus Johansson.

Han ser inga problem att sälja huset till Original Gangsters, som enligt egen utsago tar emot affärsförslag om allt från mord till gräsklippning.

– Jag som mäklare lägger inga värderingar i vem som köper det. Jag gör de sedvanliga kontrollerna sen är det säljaren som bestämmer, säger Magnus Johansson.

Villan

Typ
Fastigheten Karlshamn Räven 1. Friliggande villa – 1 ½ plan med källare. Byggår 1952.

Storlek
Boarea 87 m², biarea 56 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt.

Tomt
Tomtarea 1 671 m² (friköpt). Tomten: En del av tomten är en trevlig kuperad trädgårdstomt. Resterande yta är kuperad naturtomt med ekskog. Den perfekta lekplatsen för barnen att bygga koja och leka kurragömma på.

Pris
895 000 kr

Kontaktinformation
Eco Fastighetsförmedling AB
Magnus Johansson
Tel 044-22 64 00
Mob 0707-13 28 50
magnus@ecofast.se
Besöksadress
Väverigatan 2
Kristianstad

Karta

Själv bor Bergqvist på Ringvägen 5 i Fagersta.

PI: OG och Aftonbladet

Till er som bor i Högadal med omnejd
Informera alla grannar (företag) och andra i området om intresset för fastigheten. OG ska inte flytta in där heller.

Till er som använder Ecco Fastighetsförmedling
Säg upp ert samarbete och anlita en seriös mäklare istället.

//

Informationen om huset är främst avsedd för polisen, som ofta läser PI.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt