måndag 11 oktober 2010

Sverige översvämmas av zigenare

TSUNAMI En veritabel flodvåg av zigenare från främst Serbien och Kosovo fortsätter att välla in i Sverige, trots att sanolikheten för att de kommer att få stanna är minimal. Migrationsverket har stora problem med att hitta boende åt alla dessa ick-flyktingar, och situationen på vissa orter i Sveerige börjar bli närmast desperat. Trots detta görs ingenting från regeringen för att stämma i bäcken genom att skicka ut starka signaler till länderna på Balkanhalvön om att uppehållstillstånd inte kan påräknas.

Politiskt Inkorrekt har i flera artiklar berört detta enorma slöseri med Migrationsverkets resurser, senast i artikeln om konferensanläggningen som blir flyktingförläggningen. men exemplen är många, och blir fler dag för dag.

Från Engesberg/Gävle berättas om 57 zigenare som bussades från Göteborg på grund av brist på boende och istället inkvarterades i campingstugor. Men det planerade campinglivet upprörde “flyktingarna” när de anlände till Engesberg under fredagen. Polisen och socialtjänsten från Gävle fick tillkallas till platsen för att lösa situationen.

Från Skellefteå meddelas att man just nu slår alla tidigare rekord i anströmningen av “flyktingar”.  Totalt finns nu 1 100 asylsökande i kommunen, och till Sverige som helhet anländer drygt 1000 personer varje vecka. Det är dubbelt upp mot mer normala nivåer. Allmän platsbrist finns ute i kommunerna, och så ser det ut också i Skellefteå.

Från Njutånger meddelas att det nästa vecka kan komma att flytta in zigenare på Royal Swiss Hotel. Migrationsverket har nämligen för avsikt att hyra hela före detta Njutångersgården för att lösa en akut situation. Uthyrningen gäller hela anläggningen; 50 familjerum, 30 dubbelrum samt åtta lägenheter i anslutning till huvudbyggnaden. Det är många barnfamiljer som söker asyl och enligt Lars Ulander, chef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Söderhamn, skulle 50–60 familjer kunna placeras i Njutånger. Enligt Ulander är parterna överens om affären.

Från småländska Västervik rapporteras om 300! “flyktingar” som skall hysas in på Lysingsbadet, en femstjärnig camping och badplats cirka tre kilometer söder om centrala Västervik. Migrationsverket har här slutit avtal med Västervik Resort AB om att 300 asylsökande ska få bo på badet under hösten. Gunnar Boman, vd för Västervik Resort AB, säger till VT att han fick telefonsamtal från Migrationsverket. De ville veta om Lysingsbadet kunde ta emot asylsökande. På Lysingsbadet finns vinterbonade stugor med hög standard och trevliga omgivningar för barnen att leka i. Varje familj får en egen stuga, där de lagar sin egen mat.

Samtidigt publicerar Svenska Dagbladet en artikel som enligt flera PI-läsare som hört av sig inte är något annat än ett veritabelt skräckexempel på hur man med hjälp av en snyfthistoria försöker väcka opinion för att i princip samtliga Balkan-zigenare skall tillåtas stanna i Sverige…

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt