fredag 29 oktober 2010

Hackat SD-register används för hotbrevsutskick

HOTELSER I slutet på september meddelades det att ett SD-register hackats och kommit i orätta händer. Det var inget medlemsregister som felaktigt påståtts i diverse boulevardtabloider, utan en databas innehållande namn på personer som av olika anledningar beställt information från Sverigedemokraterna.

De flesta av informationsbeställarna har aldrig varit medlemmar, en stor andel är skolelever, politiska motståndare, fejkbeställningar, journalister mm och ingen info från medlemsregistret fanns i databasen. Att registret nu hamnat i händerna på våldsvänsterfascister indikeras av att Politiskt Inkorrekt nu fått flera mail från bekymrade läsare där man berättar att man emottagit brev där man till mottagaren i hotfull ton meddelar att man ”vet var vi har dig”.

Politiskt Inkorrekt uppmanar alla läsare som fått ett sådant brev att omedelbart polisanmäla detta. Brevet är vanligtvis nedstoppat i ett kuvert med handskriven adress, glöm inte att spara även kuvertet och ta med det när ni polisanmäler.

Brevets ordalydelser har i samtliga fall varit identiska, på bilden överst kan ni se hur det är formulerat.

Hot mot demokratin

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt