måndag 26 september 2011

Labour: Vi gjorde fel i invandringspolitiken

ENGLAND Rådgivaren till Labourledaren Gordon Brown, Ed Miliband, erkänner nu att under Labours tid vid makten öppnade man upp för en alltför stor invandring, framför allt från Östeuropeiska länder. Istället för ett tiotal tusen arbetare, vällde hundratusentals in över gränsen, mest från Polen men också från Bulgarien och Rumänien. Det var ett misstag och missgynnade den inhemska arbetskraften.

Den förra regeringen, Labour, har blivit anklagade för att ljuga om hur invandringen påverkade Englands arbetsmarknad. Till skillnad från Sverige har England arbetskraftsinvandring från europeiska länder. Dessutom är detta noga reglerat så inget missbruk ska förekomma. Polackerna kom alltså till England för att jobba. Men det fick till följd att den inhemska arbetskraften fick slåss om jobben.

Men invandrarna från Bulgarien och Rumänien, sade Miliband, var dåligt kontrollerade av myndigheterna och dessa verkar ointresserade av att jobba och ingå i samhället. 15% lever enbart på bidrag år efter år. Gissningsvis handlar det om zigenare. Men med svenska ögon sett så är den här typen av invandring totalt främmande i vårt land. Här har vi bidragsnivåer på 60-80% för människor som aldrig bryr sig om att ens lära sig språket. Undrar vad Miliband skulle säga om det?

Daily Telegraph

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt