fredag 16 september 2011

Näthatet: Ann-Charlotte Marteus

HATET I GAMMELMEDIA Nyligen uppmärksammade vi att en reporter på Aftonbladet spred reella dödshot gentemot Jimmie Åkesson (SD). Nu är det den rabiata Ann-Charlotte Marteus, frekvent återkommande på PI då vi återgivit hennes minst sagt hatfyllda och förvirrade krönikor, som står för ”näthatandet”. I Expressens opinionsblogg orerar hon kring att Erik Almqvist (SD) valde att inte delta i den interreligiösa gudstjänsten i Storkyrkan med en rabbin och imam (med tveksamma kopplingar) på torsdagen. Det slutar dock inte där, självklart måste hon även förolämpa och använda ord som ”muslimhatare”. Åter igen visar gammelmedia prov på sitt egna så kallade näthat de menar att ”vi” står för.

Hans ovilja att delta hade alltså ingenting att göra med att Erik Almqvist är rabiat muslimhatare och inte kan vara i samma välsignade rum som en imam. Nej, han vill bara ha "bättre kvalitet" på den "fina traditionen" gudstjänst. Han är alltså gudstjänstkonnosör. Gudsordets motsvarighet till Carl-Jan Granqvist.

Tröttnar aldrig sverigedemokrater på att höra sig själva storljuga? Höra sig själva prata osammanhängande och skenheligt nonsens? Måste det inte hända ibland att de råkar se sig själva i spegeln och för ett skrämt ögonblick undrar vem fan bedragaren är som stirrar tillbaka på dem så lögnaktigt undanglidande?

En vacker morgon kommer de att vakna, allihopa, och inte längre veta vad de heter. Vilket vore djupt sorgligt, förstås. Men samtidigt ett ypperligt tillfälle att chartra ett plan som kan föra dem till deras sanna nordiska hemvist, magnetiska Nordpolen.

Detta är alltså författat av en ledarskribent och krönikör på Expressen. Ha det i åtanke nästa gång ni funderar på att lägga pengar på sörjan.

Opinionsbloggen

Skärmdumpar finns.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt