lördag 17 september 2011

Twitterkopior: Sundströmskan, Helin och Expo-Bengtsson

FEJKADE TWITTERKONTON För en tid sedan skapades ett falskt twitterkonto i Jimmie Åkessons namn. Diverse dynga skrevs sedan och de som inte hängde med riktigt i flödet trodde givetvis det var originalet som hävde ur sig dumheter. Tog media upp det, det är trots allt en riksdagsman och partiordförande det gällde? Nix. Inte en rad någonstans.

Nu har någon druckit upp fredagsgroggen och skapat fejkade konton på Twitter i TV4-aposteln Lena Sundström, AB:s Jan ”Jag bor homogent” Helin och Expopolisen Alexander Bengtssons namn, då slår man på stora trumman på SVT:

Flera kända journalister har fått sina Twitter-identiteter kapade, däribland Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Alteregona twittrar ut rasistiska meddelande under journalisternas namn.

Givetvis blandar man även in PI i detta:

Senaste veckorna har politiskt inkorrekta sajter uppmanat sina besökare att ta över hashtaggen ”svensk politik” (#svpol) på Twitter.

Nej Robert Lundin på SVT. Nu ljuger du! Vi har inte uppmanat våra läsare att ta över hashtaggen ”svensk politik”. Men vi har uppmanat läsarna att utmana och debatterna mot den enfaldiga vänstern som haft monopol allt för länge i den twitterkanalen. Ingenting annat - Hjälp till att nyansera "debatten" på Twitter

Fejkad Sundström
Fejkad Helin
Bengtssons är redan stängd
SVT

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt