måndag 26 september 2011

Näthatet: Barmhärtighetens moské

NÄTHATET Ett populärt uttryckt i dessa dagar är ”näthatet” som bland annat PI sägs gå i bräschen för. Att det hatas i de egna leden har man dock haft svårt med att erkänna, Tore Börjesson på Aftonbladet som önskade livet ur Jimmie Åkesson (SD) är bara ett exempel. PI presenterar här mer hat, denna gång signerat Islamiska föreningen i Kristianstad som driver moskén med det passande namnet Barmhärtigheten.

På moskéns hemsida har ansvarig utgivare försökt sig på att skriva ihop en artikel om förbudet mot heltäckande muslimsk klädsel. Notera hatretoriken mot icke-muslimer (”de otrogna”):

”Livet i republiken Frankrike förutsätter ett mode utan dolt ansikte,” – sade den otrogna hunden François Fillon, Frankrikes premiärminister.

Den framtida lagen kommer att innebära ett straff för att dölja sin skönhet från nyfikna ögon, för kyskhet och främja dekadensen i Allahs islam. Storleken på böterna har satts till 150 €. Om en muslim inte kan betala böter till de otrogna, ska de tvingas att ödmjukt utföra obetald samhällstjänst.

Vi bör tillägga att det är inte allt. Franska otrogna har förberett en ”lag”, vilket innebär åtal för den som ”tvingas bära burka” I det här fallet är lagen riktad mot muslimer. De otrogna har föreslagit ett bötesbelopp på 30.000 € kombinerat med att kastas i fängelse i ett år. Dessutom om en muslimsk mua’lim eller förälder anses ha bett eller undervisat mindreåriga flickor att dölja sin skönhet från utomstående, så kommer det att innebära en skyldighet att betala böter på 60.000 € kombinerat med att kastas i fängelse i två år.

Lagen gäller inte enbart Franska medborgare. Lagen gäller även tillfälliga besökare. Vi tillägger här att kungahuset i Qatars döttrar ofta besöker den vackra franska huvudstaden Paris, iklädda full heltäckande slöja. Även deras följeslagare bär liknande kläder. Hur de kommer att behandlas kan vi konstatera redan nu. Det är plånboken som avgör om det blir ett gripande, åtal och dom! Det är de fattiga och utsatta som kommer att skrämmas till underkastelse inför de otrognas och mushrikiins (De som begår ett oförlåtligt brott, och konspirerar, mot islam, PI:s anm.) ordning och övermakt. Vi känner historisk det franska vansinnet i nordafrika, dess kolonialherravälde har nu fått en fortsättning i en ledande EU-nation genom denna lag. Och detta med mushrikiin som företrädare för de muslimerna i Frankrike.

/…/

Det är uppenbart att problemformuleringen utgår från livssynen hos mushrikin – dessa de avklädda nära nog nakna muslimska systrarna. Må Allah förlåta dem, för de vet inte vad de gör. De vältra sig i fördärv, har oäkta intima förbindelser, till och med barnprostitution och abort. Det är dessa som nu vill införa sin smutsiga kultur i det muslimska levnadssättet. Överlag är deras ideologiska bidrag till det västerländska och franska samhället förtvinande litet, emellanåt dumt och inåtvänt. Med deras assistans ska nu således äkta makar ombedas säga till sina fruar och döttrar att klä om sig till den lättklädda, ja rentav nakna modekulturen som härskar bland de otrogna. Detta under hot om bötesbelopp på fantastisk storlek och inlåsning i fängelser.

Här slutar de otrognas ledarhundar och mushrikiin yla vansinnigt mot ”månen” om ”humanism och upplysning”. Nej – de trogna och ödmjuka inför Allah ska slås med ett lagens järnrör för att aldrig mer kunna resa sig som människa, aldrig kunna borsta smutsten av sin kostym när de fallit till marken under lagens väldiga förtryck.

Som ledare för de otrogna i Frankrike, säger den satans dvärgen president Nicolas Sarkozy om hijab, ”den är en symbol för förtryck och förnedring”. De otrognas minister för invandring, det förbannade kräket Eric Besson förolämpande fräckt och öppet muslimerna. Han sade om slöjan, ”den är en vandrande liksvepning”. Den ogudaktiga franska regeringen har i officiella sammanhang omnämnt sharia och den muslimska samhällsordningen för ”en ny form av slaveri”, och det franska konstitutionella rådet har fastställt att sådana uttalanden och lagar som fullt legitimt att säga, och att allt detta är ”förenligt med konstitutionen.”

Lämpligt är att i detta sammanhang att konstatera, att emellanåt hävdas om ytterplagg – plagget avgör inte vad som är prostitution. Men låt oss fråga oss själva, vad är skillnaden mellan en kvinna och man får ha promiskuöst sex. Allt börjar med att sluka henne med ögonen och vara i mannens huvud. Vad kan hända i ett samhälle där kyskhet och ödmjukhet är olagligt? Vi vet alla svaret. Otukt, sexuella snedsprång, abort, obscena scener! Ja, nästan vad som helst.

Må Allah den mäktigaste och den bästa undervisaren visa oss vägen. Herre skydda de trogna från din vrede. Skydda oss från de otrognas vansinne och plåga oss inte med deras ränker. Må vi göra rätt för din skull, amiin.

Barmhärtighetens moské

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt