söndag 15 maj 2011

Bloggerska varnar för sossar och kommunister

POLITIK Bloggerskan, programledaren och mångsysslaren Katrin Zytomierska skriver i dag i ett inlägg på sin blogg om sin syn på svensk politik då hon jämför förutsättningarna för en nybliven familj i Sverige och Polen, där hon har sina rötter. Och sin vana trogen skräder hon inte orden.

Zytomierska berättar om hur hon jämfört det svenska och polska samhället med några polska hantverkare, och kunde konstatera att det svenska systemet på många sätt är unikt och generöst. Vidare varnar hon för att sätta sossar och kommunister vid makten.

Vet ni att folket i Polen har betald mammaledighet i tre månader? Då får de 1000 kronor per månad att leva för. Efter tre månader är det slut och då måste mannen försörja familjen. Om man inte har en man? Finns inga såna exempel. En man får ta ut två veckors betald pappaledighet. Dagis börjar från tre år och dagmammor som tar hand om yngre barn är bara för rika människor. Så i tre år ska kvinnan vara hemma med barnet och då ska mannen försörja familjen. Jag hade hellre dött eller gift mig med en muslim och bott i Irak. Då kunde man i alla fall skriva en bok om sitt öde. Det vi nu pratar om är att leva i ett västerländskt land som västerlänning men behandlas som ett djur.

[...]

Jag vet vad ni tänker. Jag tänkte precis samma sak. Men vi betalar ju mycket skatt i Sverige, det är därför som vi har alla de här förmånerna. De har samma skatt i Polen. Vi jämförde skatter och moms. I Polen betalar man till exempel inte moms på barnkläder, men i övrigt är det lika. Och säg nu för i helvete inte att det myglas mer i Polen för då är ni bara okunniga och naiva. Fast i och för sig så är ju halva vår befolkning naiva. Alla som röstar på sossarna är det. Om ni fortsätter att rösta på sossar och kommunister så kommer Sverige att bli som Polen bara så att ni vet. Läget i Polen är efterbörden av kommunismen. Och folkets inställning är vad kommunism gör med folk. Fråga vilken polack ni vill.

Katrins blogg

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt