måndag 23 maj 2011

Ung vänster: Slopa skolraster de är förtäckta kristna bönestunder

DUMHETER En arg kvinna från Ung Vänster, Jana Holmberg, riktar nu sin ilska mot det hon kallar en "urgammal tradition från klosterskolor" – nämligen raster mellan skollektioner.

Jana Holmberg kallar raster för förtäckta kristna "bönestunder". Nej, vi skämtar inte.

Barometern berättar:

En väninnas mamma sa till mig en gång: Det värsta man kan göra mot sina barn är att skicka dem till skolan. Och ja, jag håller med.

[..]

Och ta det här med raster. Det är en urgammal "tradition" som härstammar från klosterskolorna, då munkarna skulle be. Våra raster är egentligen bönestunder!

Och eftersom skolministern vill leva kvar på medeltiden och tvinga oss elever att läsa Utvandrarna, så borde vi också prisa Gud på rasterna, inte spela kula och reta varandra.

Det finns viss personal i skolorna, inte många, men det finns de som inte borde jobba där. Ibland kan de göra djupare ärr i själen än en "poltergeist" till klasskamrat. Så låt oss se en omformad skola, modern och utan bönestunder. För barnens bästa!

Jana Holmberg

Ung vänster

Vad blir nästa utspel från Ung vänster? ”Slopa fikapauser!”?

Skämt åsido, är inte Vänsterpartiet och Ung vänsters företrädare en märklig skara hycklare?

Här fantiserar Holmberg ihop att skolraster skulle vara förtäckta kristna "bönestunder"(!) och rasar mot detta.

Samtidigt så tillhör Vänsterpartiet, tillsammans med miljöpartister, den grupp politiker som starkast försvarar muslimers rätt till bön i tid och otid.

De anser att det är självklart att muslimer ska få breda ut sina bönemattor på kontorstid och på busshållplatser och kräver dessutom att statliga institutioner måste inreda speciella muslimska bönerum.

Det finns tydligen ingen gräns för dessa personers fantasi och hyckleri. Hur kan någon överhuvudtaget ta dem på allvar?

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt