lördag 6 november 2010

Föreläsning mot oliktänkande

PROPAGANDA Det är ingalunda nytt att svenska skolor exploaterar Förintelsen i sina insinuanta smutskastningskampanjer för att ge sken av att all invandringskritik är liktydigt med att så frön till en ny förintelse. Nytt är att SVT inte gör någon hemlighet av att det är oliktänkande, och alltså inte bara ett fåtal verkliga eller inbillade extremister, man är ute efter med sina demagogiska propagandakampanjer.


I sedvanlig ordning räcker det inte att fördöma nazimens massmord utan man måste oförbehållsamt kapitulera för mångkulturalismen och massinvandringen för att inte bli brännmärkt som ”högerextremist” och beskylld för att ingå i samma gruppering som nationalsocialister.

Jan Milld kommenterar det absurda nyhetsinslaget 6:40 min in i videoklippet. Och det är en berättigad avhyvling som heter duga.

Anmärkningsvärt är att föreläsningen om Förintelsen kallades Temakväll: Främlingsfientlighet. Uppenbart att man väljer ett bredare begrepp för att rikta propagandan mot en betydligt större grupp än de ytterst få nazister som finns i Sverige.

Temakväll FRÄMLINGSFIENTLIGHET blir det på COZMOZ i Borlänge måndag 1 november kl. 17.30. Då föreläser Emerich Roth om nazismen och upplevelser under andra världskriget. Han har själv upplevt livet i koncentrationsläger. Fri entré för studerande och arbetslösa, övriga 60 kr. Arr. är arrangemangsgruppen på Cozmoz och ABF i Borlänge. VÄLKOMMEN !

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt