fredag 5 november 2010

Malmö: Fem rån under natten

MALMÖ Natten mot torsdagen i Malmö präglades av flera rån och staden fortsätter därmed att utmärka sig som Sveriges mest mångfacetterade stad på inte helt smickrande grunder och en veritabel krigszon.

I ett gäng på ett femtontal personer ger sig två 14-åriga flickor på en jämnårig tjej på Rosendalsvägen och slår och sparkar henne. De rånar henne också på mobiltelefonen. Två pojkar ur samma gäng, tolv och 13 år gamla, attackerar två jämnåriga pojkar, hotar en av dem med kniv och försöker ta hans mobiltelefon. Den ena lyckas få tag på mobilen men lämnar tillbaka den för den ”inte var tillräckligt bra”.

På Södervärn hoppar fyra män på en 17-årig kille och utdelar knytnävslag och sliter av honom hans halskedja.

På Helsingborgsgatan blir en 15-årig pojke påhoppad av två män som hotar med att skjuta honom om han inte lämnar över sina värdesaker. De får med sig pojkens id-kort och 20 kronor.

Som grädde på moset ger sig tre män på en 19-åring på Bergsgatan där de sparkar och tar strupgrepp på honom. Efter de slängt ner mannen på marken tar de hans mobil, pass och kontokort. Enligt anmälan ådrog sig mannen skador i huvudet.

SDS

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt