söndag 14 november 2010

VIDEO: Pat Condell om situationen i Europa

VIDEO Pat Condell går loss i en ny eminent monolog. PI har även fått hela hans tal översatt för er som inte kan engelska så bra.

Monologen

”Dagens Europa är ett lysande exempel inför hela världen om hur Europa pissar i sitt eget dricksvatten. Över hela kontinenten antas lagar för att kväva yttrandefriheten och kriminalisera människor att säga vad de menar. Senare denna månad kommer Elisabeth Sabaditsch-Wolff ställas inför rätta för att ha kritiserat religiösa läror, en anklagan som kommer direkt ifrån inkvisitionen. Vad är hennes brott? Jo, att peka ut det avsnitt i Koranen som ger en man tillstånd att slå sin fru. För detta riskerar hon fängelse i tre år. Välkommen till ett rättssystem med eurabeisk varumärke.

I övrigt kan jag i media höra hur några holländska politiker är oroliga för sitt lands internationella rykte nu som Frihetspartiet kom med i riksdagen och styr. Tja, de bör inte oroa sig direkt. Landets rykte kunde inte vara värre än det är just nu, tack vare dem själva, och tack vare det spektakel som får den mest populära politikern att dras inför domstol som en brottsling för att ha talat sanning, inför ett kollegium av uppenbart partiska domare som också har sedan visat sig oförmögna att iverksätta en rättvis rättegång, eftersom de inte hade tillräckligt med visdom eller självdisciplin för att hålla sin partiskhet för sig själva.

I samma ögonblick som världens ögon var riktade mot det nederländska rättsväsendet visade skurkaktiga domare i Amsterdam vad de gick för och gav en sådan strålande uppvisning av extrem inkompetens och partiskhet att ärendet var tvunget att stoppas. Tydligt mer intresserade av ideologi än rättvisa som de är, har de visat sig olämpliga att döma till och med i en baby-show. En av dem hade till och med fräckheten att anklaga Wilders för att underminerat domstolen, men de behöver ärligt talat inte hans hjälp till det när de är så snabba själva att undergräva inte bara den nederländska rättsordningen, men den västra civilisationens grundlagar.

Åklagarna vill inte gå vidare. De säger att det inte finns några anklagelsepunkter, men domarna kör ändå vidare med en ny anklagelse eftersom de är så fast beslutna att få tag på denna mannen. Detta eftersom målet aldrig varit att döma opartiskt, inte heller fallet i Österrike. Syftet är istället att pressa människor till tystnad genom att statuera exempel genom att visa alla andra att de kommer att behandlas som brottslingar om de vågar uttrycka en negativ uppfattning om en av världens mest efterblivna, intoleranta och våldsamma religioner. Så långt har vi kommit i dagens Europa. Det verkar som en rest av Sovjetunionen. Jag är förvånad att de inte har försökt att ta Wilders till ett mentalsjukhus. Kanske det kommer senare.

Vad är värre, mycket värre är också att vi måste begränsa oss inte bara med skurkar som domare och lagstiftare utan ryggrad, men även lata och partiska journalister som förstör journalistiken för att undertrycka sanningen och baktala alla som står upp för västerländska värden som senare också betecknas ”extremhögern”, som en fascism, en hatspridning, rasism, som ”extremhögern” betyder enligt dagens massmedia.

Sanningen är den att det är den vänstra sidan i idag som är den i särklass nya extremhögern i Europa. Och detta kommer mest i uttryck här i Storbritannien med upphopandet av anti-demokratiska kulturella självhatare, relativister, finniga studenter, islamister, antisemiter och extremvänster-fascister som utgör organisationen – med den ironiska namnet – Unite Against Fascism. Vars föredragna taktik är att utöva våld mot fredliga demonstrationer de inte är eniga med, genom att agera som ett gäng boots-klädda nazistiska brottslingar. Eftersom de är rädda för det fria ordet och de vet att de försvarar något som inte kan försvaras. Tillsammans mot fascismen, men inte den religiösa fascismen, eftersom det skulle kunna kränka fascisterna. Bäst att inte tänka på det ens en gång.

Men slappna av. Du behöver inte skämmas för dig, som om du visste vad det är, för resten av oss är på väg att göra det åt dig, med ränta. Och dessa saker händer i hela Europa nu. Varje person som anordnar en fredlig demonstration till stöd för demokrati eller västerländska värderingar kan räkna med att bli fysiskt attackerade av gäng av dessa våldsamma, självgoda idioter, som kan tacka sin frihet till andra människors vilja att försvara den, men som själva inte är i stånd än att enbart undertrycka legitima oenigheter. Du världen, så progressivt. Dessa människor är uppenbarligen inte antifascister alls, är de? De är mot frihet. Mot den fria tanken, mot yttrandefrihet och mot alla andra friheter, utom fria pengar från staten. Vänstermänniskor och islamister har en gemensam tendens för att ta för sig av fördelar från ett samhälle som de själva samtidigt föraktar. På det sättet står de tillsammans i hyckleriet, liksom intoleransen, okunnigheten, dumheten och hatet.

Multikulturalism i Europa har gått på grund, som alla de senaste valresultatet har visat. Även politiker börjar erkänna det nu. Vissa klamrar sig fast fortfarande på den, på samma sätt som folk i den sovjetiska staten tvångshöll fast i illusionen om kommunismen, men det är över nu, och dessa episoderna och detta gatuvåldet är symptomer på dess död. Dessa desperata handlingar av desperata människor som har gått helt vilt. Att kriminalisera yttranden är att erkänna öppet att lagstiftarna har tappat kontrollen och skapat en situation de inte kan hantera. Men det är sånt som händer när människor aldrig blir frågade vad de tycker, och de ignoreras när de ändå säger vad de tycker.

Nåväl, nu kan det inte ignoreras längre, och det kommer inte ignoreras. Oavsett vad som händer under dessa två rättssakerna, är detta bara början. Anden är nu ute ur flaskan i Europa, och ingen multikulturell mångfaldsfascist kommer att kunna sätta tillbaka den igen. Det finns redan tusentals människor som höjer sin röst och vågar säga sin åsikt rätt ut i oppositionen mot den obarmhärtiga islamisering av vårt samhälle, och snart kommer det att finnas miljoner av dem. Människor som har fått nog av politisk korrekthet, att bli tillsagda vad de får tänka och säga, att bli tillsagda att de måste respektera en religion som inte respekterar någon av dem.

Och allteftersom de talar ut, finner de fram till att de inte är ensamma och att de inte är fascister eller rasister eller hatspridare alls, trots att de upprepade gånger har blivit kallade detta av en feg och oärlig massmedia. Och liksom många av dessa människor, är också jag emot islam av den enkla anledningen att islam är emot mig och allt jag står för. Jag bryr mig inte om vad muslimer eller någon annan tycker om det, inte heller skulle jag vara tvungen att göra det.

Enligt min uppfattning är islams avskyvärda behandlingen av kvinnor ett brott mot mänskligheten, inget mindre. Det finns ett tusen procent fel, det finns ingen gråzon, det är samvetslöst och oförlåtligt, och det förgiftar hela världen. Det är inte annorlunda eller relativt, det är tillbakastående och ociviliserat. Det finns ingen ursäkt för det, och ingen ursäkt för att försvara den.

Detta är min mycket starka åsikt, kanske du inte är enig, och du har rätt att vara det, precis som jag har rätt att säga vad jag tycker och insisterar på rätten att säga det öppet, så ofta och så högt jag bara kan. Och alla som väljer att kränka detta kan dra åt helvete för min del, med all respekt, speciellt där borta i den Islamiska republiken Österrike.

Att begränsa yttrandefriheten är som att skatta på luften vi andas. Ingen har rätt att göra det, oavsett vilka de är eller tror att de är, vilken typ av märke som de har, eller vilken helig bok de har i sina händer. Så de kan skapa så många lagar som de vill, och de kan hålla dem alla tillsammans i en papperlänk om de vill, eller hissa upp dem som flaggor på alla moskéns minareter.

Dessa lagar kommer att besegras, och de kommer att ändras eftersom det är de eftergivande fegas lagar vars ruttna mångkulturella lögn snart kommer vara en liten pinsam historisk plätt, och ju förr desto bättre, om jag får säga det.

Fred. Det skulle vara något det.”

//

PI tackar läsaren ödmjukt för översättningen.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt