fredag 3 december 2010

Asylsökande i Boden orsakar skador för miljoner

BERIKANDE I den av svensk försvarsmakt sedan länge präglade kommunen Boden ser man idag en helt ny värld växa fram i takt med att den rödgröna röran i kommunledningen beslutat att ta emot allt fler asylsökande. Bostadsföretaget BodenBo har “berikats” med avsevärda kostnader för renovering av de 120 lägenheter lägenheter man på  bland annat Iduns Väg hyr ut till Migrationsverket. Samtidigt “sittstrejkar” ett antal asylsökande som bor på de nedlagda militärkasernerna i Boden och kräver egna lägenheter.

I BodenBos bestånd som man hyr ut till Migrationsverket uppges renoveringsbehovet uppgå till kostnader i mångmiljonklassen. En lista från Bodenbo själva ser ut så här:

Brandvarnare, 50 stycken saknas.
Skärbrädor generellt.
Städning av lägenheter, störst behov i kök och badrum.
Filterbyten, Bodenbo tillhandahåller filter.
Persienner, sönderslitna.
Söndersparkade lägenhetsdörrar, 15-20 stycken.
Brännmärken och märken efter knivkastning mot golv.
Sönderslagna fönster i lägenheter.
Tapeter, generellt 30-70 procent förstörda.
Parkettgolv, slitna och förstörda, 15 stycken.

Akuta behov:
50 badrum á 20 000 kronor, totalt en miljon kronor.
50 kök á 5 000 kronor, totalt
50 000 kronor

Sittstrejken på Migrationsverkets kontor i Boden av de asylsökande som kämpar för lägenheter men som nu bor på det gamla kasernområdet rör sådana väsentligheter som att man själva måste gå och hämta sin post. Uppeldade av extremkommunisterna i Rättvisepartiet Socialisterna ställer man krav som inte har någon förankring i verkligheten.

Politiskt Inkorrekt har fått mycket trovärdiga uppgifter från en tidigare anställd vid detta militärområde att dessa asylsökande, i gammelmedia som vanligt felaktigt kallade “flyktingar”, är inkvarterade i det som tidigare var de så kallade idrottskasernerna som hörde till den nya helikopterskolan mellan 2000-2005 innan man tog beslutet att flytta helikopterskolan till Luleå.
Dessa kaserner är i princip oanvända och i ett utomordenligt skick. Vi citerar delar från vår uppgiftslämnares information:

Dessa kasernerna är sjukt fräscha, i princip oanvända. Jag passerar detta asylboende i stort sett, varje dag och både flertalet nya fina microvågsugnar samt platt-TV finns i de gemensamma utrymmena. Ändå så ska det klagas på boendet och på avståndet till stan. Kasernerna ligger i utkanten av det nedlagda Ing 3 där kommunen numer hyser in olika butiker på området. Det finns både outlet-butiker, vitvarubutiker, secondhandbutik och Norrbottens största godisaffär samt en massa annat smått och gott. De har ca 1,5 kilometers promenad in till city men klagar på att det är för långt och kallt??!

Dessutom redovisar vår uppgiftslämnare information som naturligtvis inte offentliggjörs i gammelmedias invandringsapologetiska snyftjournalistik.

Det sedan tidigare invandrartäta Prästholmen/nedre stadsdelen har haft finbesök av en tomte från Rättvisepartiet Socialisterna som genast fick all media att göra snyftreportage om hur nedgångna Migrationsverkets lägenheter är och att de tvingas bo i dem. Slitaget är inte normalt för fem öre! Det är blod på väggar, golv och tak och väggar och dörrar är inslagna med stora hål…Vilket stolpskott som helst fattar att det beror på de som bor i lägenheterna och inte för att de sköts illa av förvaltarna…Men som vanligt så har både lokala TV-nyheter och gammelmedia gjort snyftreportage om misären som de tvingas leva i.

Jag är förbannat less på hela denna kommun och valde att flytta hit då invandrarna mer eller mindre tog över Luleå. Nu håller de på att ta över Boden också så nu är siktet inställt på att ta barnen och företagen med sig och fly landet! Det finns inga andra alternativ för oss svenskar längre. Det går inte att vara svensk och bo i Sverige.
Bye bye Svennelandet!

Välkommen til det nya Sverige…men inte om du är svensk!

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt