torsdag 30 december 2010

Lärare tvingade 9-åring till oralsex

KUNGSÄNGEN Den i dag 24-åriga mannen vikarierade på Källskolan, en kristen skola med även förskole- och fritidsverksamhet, med start i oktober 2005 och sporadiskt två år framåt. Där förgrep han sig på en då 9-årig flicka.

Det var på hösten 2005 som flickan, då i tredje klass, kom i kontakt med mannen. Våren 2006 arbetade han även som extraresurs i flickans klass.

Flickan, som i dag är 14 år gammal, har berättat att mannen ville att hon skulle ge honom oralsex och att hon tog på hans penis. Hon ville dock inte göra det då det skulle komma gul vätska som mannen beskrev som att det var fräscht. Han har också velat att flickan skulle onanera framför honom och vid ett annat tillfälle ”grävt sig in med handen i henne”.

Tingsrätten väljer att gå efter hennes historia, som hon vid flera tillfällen delgivit vänner och lärare.

Dom

Daniel Mattias Clark, 861205, döms för våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn samt sexuellt ofredande till två års fängelse och ett skadestånd på 149 000 kronor till målsägande.

En samlad bedömning av den utredning som presenterats i målet leder till slutsatsen att A:s berättelse är både trovärdig och tillförlitlig, att alternativa förklaringar till hennes berättelse saknas och att berättelsen ska ligga till grund för domen. Tingsrätten finner därför att det är tillförlitligt styrkt att Daniel Clark begått de sexuella handlingar mot A som åklagaren påstått och som närmare preciserats i bilaga 2. Daniel Clark ska dömas för våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande enligt åtalet.

Attunda tingsrätt, B 1621-10

VK

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt