onsdag 22 december 2010

Julia Caesar ger riksdagen en julklapp

FANTASTISKT Författaren och journalisten “Julia Caesar” som skrivit boken “Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt”, och som för närvarande annonserar den här på PI (köp boken, för bövelen!) har i dagarna skickat ut en riktigt “julsmäll” till samtliga 349 ledamöter av Sveriges riksdag. Idag verkar julklappen ha nått flera av dem. Innehållet är ett exemplar av boken inslagen i julpapper med glada snören och med tomte-etiketter försedda med hälsningen “God Jul, Gott Nytt År och lycka till i ditt ansvarsfulla värv önskar Jultomten”.

En som reagerade direkt är den mycket politiskt korrekte Frederick Federley som på Twitter, utan att ens ha läst boken, avger följande insiktsfulla kommentar: “boken “Världsmästarna” av pseudon “Julia Caesar” som hatar det mångkulturella samhället. Alla MP:s fick den idag.”

Julia har dessutom skickat ut boken till 90 dagstidningar, 26 fackförbundstidskrifter och ett stort antal enskilda journalister. Förhoppningen är att det någonstans bland dessa mottagare av julgåvan kanske finns vettiga människor som klarar av att ta till sig den mycket sanningsenliga, men för det svenska konsensussamhället obekväma, informationen som Julia delger oss.

Boken har fått bra recensioner av läsare.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt