lördag 11 december 2010

Maj Grandmo: Historiens största fiasko

MÅNGKULTURELLT HAVERI Psykologen Maj Grandmo, känd på PI från i våras då hon publicerade en debattartikel på Newsmill som först blev censurerad och sedan borttagen helt och hållet.Under rubriken “Historiens största fiasko” skrev hon i veckan om Sveriges massimport av kriget till en annars så fredlig, dock i vissa fall hycklande, nation.

[...]

Sveriges historia var, framtill 200 år sedan, kantad av krig. Fast krigen gällde kungarnas makt i förhållande till varandra och expansion av land för utökad rikedom och handel. Under Karl XII var vi t o m en stormakt, en riktig “bad guy” för våra grannar.

Att vi senare har undvikit allt vad krig heter är väl inte konstigt. Men vi sålde vår själ på kuppen genom att bedriva handel med Tyskland under WW2 och faktiskt hjälpa dem att ockupera våra grannar. Så på sätt och vis var Sverige en aktör även i det kriget, fast på det otroligt lumpet och fult sätt.

Vi är neutrala bara på papperet. I själva verket har vi noggrant överlagt med USA tidigare om beskydd vid en eventuell attack (kalla kriget). Idag, när hotet från islamister ligger tungt över världen, pågår säkert liknande förhandlingar.

Men vi är inte beredda att rycka in när något annat land blir attackerat. Då är vi så “neutrala” så. Så var det med den internationella solidariteten.

Nej, Sverige försöker nå säkerhet genom att importera så mycket muslimer som möjligt och kalla det för mångkultur.
Genom att förfula och förakta vårt eget land och kultur och i stort sett ge bort det till våra utomeuropeiska berikare, tror vi oss leva i det eviga paradiset.

Och detta är Sveriges största fiasko genom tiderna. Istället för att importera garantier för vår framtida säkerhet, så importerar vi krigen hit istället.
Sverige blir för varje dag ett allt osäkrare land att leva i. Brinnande ghettofierade enklaver befolkat med människor från Mellanöstern, Nordafrika och Somalia, sprider sina domäner allt längre. Strider mellan enklaverna och de olika folkgrupperna eskalerar. Och våldet bara sprider sig och ökar lavinartat. Skottlossningar, mord, misshandlar och rån följer i mångkulturens spår
Svenska tjejer våldtas på löpande band och vi har flest anmälda våldtäkter i Europa. F ö ligger vi tvåa i världen.
Och vi undrar alla, hur ska det sluta.

Men i villorna i de lugna förorterna, på Östermalm eller i Bankeryd hörs inga skott, våltas inga tjejer eller bränns några bilar. Där kilar inte kackerlackorna mellan spisen och diskbänken och där får skolorna stå kvar.
För där bor makteliten, lyckligt befriade från det krig man har skapat åt ett maktlöst folk.
På medeltiden fanns kungarna på slagfälten. De slogs för vår överlevnad och vårt självbestämmande.
Här sover “kungarna” och låter landet i allt snabbare takt slås sönder rakt framför alla andras ögon.

För “kungarna” har ju löst krigs- och terrorhoten; genom att importera analfabeter och fåraherdar och förse dem med bidrag för att de ska hålla tyst.

Att det inte hjälper vet vi alla som lever ute i verkligheten.
Makteliten kommer kanske att vakna när deras eget hus brinner. Men det är inte säkert. De brinner säkert inne, medan de drömmer små gulliga drömmar om att vi alla -svarta, vita, gula och blå – leker i samma sandlåda.

Osagt med Grandmo

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt