lördag 15 januari 2011

Ändrat förhållningssätt visavi Sverigedemokraterna

INFORMATION Sedan oktober 2008 när Politiskt Inkorrekt startade sin verksamhet har vi arbetat hårt och målmedvetet för att sprida information om alla de ymnigt förekommande negativa konsekvenser för Sverige och svenskarna som den ohämmade massinvandringen inneburit. En bärande del i det arbetet har varit att skriva mycket om Sverigedemokraterna, det enda svenska parti som vill föra upp diskussionen om invandringens ödesdigra påverkan på Sverige i riksdagsammanhang.

Vår glädje när partiet röstades in i Sveriges riksdag var stor, och vi tillät oss tänka tanken att vårt enträgna arbete för att sprida information om och från SD faktiskt hade spelat en roll för det lyckade valresultatet. Vi har också fått väldigt många mail från läsare som berättat om rena aha-upplevelser när de läst våra artiklar och där mailskrivaren meddelat att man nu kommer att lägga sin röst på SD.

Nu går vi vidare, SD är i riksdagen och vi önskar dem lycka till med sitt arbete. Vår publicering av direkt SD-relaterat material av vad slag den än månde vara upphör därmed här och nu.

Vi kommer inte att publicera artiklar inskickade från SD, vi kommer inte att publicera artiklar inskickade av läsare som i huvudsak behandlar vad SD eller enstaka SD-politiker sagt eller gjort, vi kommer inte att publicera debattrepliker eller annat material som skickas in av företrädare för Sverigedemokraterna, vi kommer inte att publicera pressmeddelanden från SD.

Vi tar naturligtvis med största förtjusning fortfarande emot insändarartiklar, men har dessa artiklar som huvudsakligt ämne något som är direkt relaterat till Sverigedemokraterna så kommer de inte att publiceras. Vi nämner detta så att ni inte lägger ner tid och arbete i onödan på något som ändå inte kommer upp på Politiskt Inkorrekt.

Det är möjligt att detta beslut kan komma att omprövas framledes, men detta är alltså vad som gäller för närvarande.

Politiskt Inkorrekts redaktion/Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt