måndag 4 juli 2011

Black Cobra-man dömd för grova våldtäkter

FÄNGELSE Söndagen den 13 mars lyckades en 18-årig kvinna skicka iväg ett sms till en väninna att hon hölls instängd sedan två dagar i området Holma i Malmö. Polisens insatsstyrka gjorde en inbrytning och grep två män, 31 år och 24 år. Kvinnan hade då blivit grovt våldtagen flera gånger under pistolhot av 24-åringen, som hade en Beretta av kaliber 7,65 med sex patroner i magasinet. Han försökte knarkpåverkad även tvinga henne att ta kokain samt misshandlade och mordhotade henne. Hon fick inte lämna lägenheten utan hans tillstånd.

31-åringen, Mohammad Sahwil, född 1979 och tillhör ledarskiktet i Black Cobra, släpptes den 16 mars medan 24-åringen, även han med i Black Cobra, häktades för grov våldtäkt, olaga frihetsberövande, grovt vapenbrott och misshandel. Nu har domen kommit.

Malmö tingsrätt dömde

  • Mustafa Khorshid, född 1987, för olaga tvång, grov våldtäkt, narkotikabrott och grovt vapenbrott till fängelse 4 år. Han ska även utge skadestånd med 110 000 kronor i skadestånd till den våldtagna kvinnan.

Om den släppte 31-åringen

PI har tidigare tagit upp Mohammad Sahwil. Han dömdes i en uppmärksammad rättegång förra året där en 33-åring misshandlades utanför en klubb 2009. När 33-åringen var på väg till rättegången 2010 blev han nedskjuten av två unga killar (tillhörande Black Cobra) som först frågade om han skulle vittna den dagen. Ja, sa målsägaren och så small det. Sahwil misstänktes för att ha anstiftat skjutningen men det gick inte ett bevisa. Däremot dömdes han för misshandel, hot mot tjänsteman, narkotikabrott och dopningsbrott till fängelse 6 månader. 33-åringen fick 16 000 kronor i skadestånd och polismannen fick 5000 konor. Läs om domen

Mohammad Sahwil är från Palestina. På Facebook är han med i gruppen: "Vi som tycker att israel ska bort" samt i en annan: "I HATE POLICE". Sahwil förekommer under 16 avsnitt i belastningsregistret.

Enligt uppgift rankas han som nummer två i BC-sfären. Samtidigt påstås det att han och Mustafa Khorshid har hoppat av. Vi håller det dock öppet om deras påstådda avhopp.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt