lördag 16 juli 2011

Rasistisk afrikan löpte amok på norskt tåg

NORGE På tåget mellan Bergen och Oslo gick en afrikan på torsdagen amok och misshandlade både ett par konduktörer och ett äldre par medan han uttalade hat mot vita. I norsk media kallas han bara ”39-åringen” men PI har information från en passagerare som själv bevittnade hela händelsen – och filmade delar av den.

Tåget avgår från Bergen mot Oslo på torsdagen vid 16.10 enligt tidtabell. Vid första stationen, Arna, hörs skrik och höjda röster varpå en äldre dam kommer springande och skriker skärrat att någon måste komma och hjälpa till. En afrikan är i full färd med att slå en kvinnlig konduktör i huvudet.

Mannen fortsätter att slåss och sparkas på allt omkring sig och skriker bland annat ”I hate white people” och ”You hate the black man”. Vid det laget har afrikanen även hunnit med att misshandla en äldre norsk man, en äldre dam samt ytterligare en konduktör, en manlig sådan. Tåget stoppas från att åka vidare och polis tillkallas.

En av konduktörerna uppger efteråt att han kommit in i vagnen och bett att få se mannens biljett varpå han svarar att han inte hade några pengar men att han ändå skulle åka med till Oslo. Konduktören säger då att han måste stiga av i Arna, vilket mannen menar är ”rasism” och flyger på honom.

Media

Bergensavisen

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt