måndag 25 juli 2011

PK-media/lögnare demokratins potentiella banemän?

OPINION Bjurwaldismerna haglar över landet, denna gång via en aftontidning. För kort tid sedan påstod hon – Bjurwald – att ”i Bjuv är alla 100 procent vita, de ser ut som jag. Människorna där har aldrig sett en muslim”. Eftersom det finns en muslimsk förening på orten avslöjades hennes lögn omgående. Att viljetänka och ljuga är hon bra på. Se bara tidigare inlägg på PI idag. Hon är en bland många i PK-eliten.

PM Nilsson är en herre som ljuger så mycket att han själv tror på vad han säger. I en artikel på Newsmill hävdar han beträffande terrordådet i Oslo att ”om dådet hade utförts av en islamist hade moderata islamister tagit avstånd”. Vad jag har sett har detta aldrig skett. De som tar avstånd likt mekaniska dockor i svenska media från muslimsk terrorverksamhet är i sig själva extrema. De är i mina ögon islamistiska ögontjänare. De talar från en upphöjd tron av en islamistisk församling/moské. De är definitivt inte demokrater, jag tror inte de vet vad ordet betyder.

De är inte moderater: moderata muslimer är för mig, och många andra, de som vill ha en åtskillnad av stat och moské, de som lever ett muslimskt liv utan påverkan från någon församling – deras religiositet är mellan dem själva och Gud. De hörs inte i våra samhällen idag. De har inget behov av att utmärka sig likt den pinsamma, självgoda Helena Benaouda.

PM Nilssons slutledning av terrorattacken i Oslo är att ”nu måste X, Y och Z ta avstånd. Både X, d.v.s. Fremskrittspartiet, Y, d.v.s. Sverigedemokraterna samt Z, d.v.s. Dansk Folkeparti konstaterade långt innan herr Nilsson skrev sitt imbecilla inlägg att det som nu har hänt i Oslo är avskyvärt, fruktansvärt och till dels outhärdligt att tänka på. Hur ska någon ansvarig människa kunna tycka annorlunda? Sålunda använder herr Nilsson företeelsen ”guilt by association” som vapen mot partier som ifrågasätter multikulturalismen tillika är anti-islamister.

Andra PK-personer informerar oss om att Anders Behring Breiviks filisofi vilar på kristendomen. Att det kristna budskapet är att skylla för hans illdåd. Ett halleluja är ett rop på en terrorism. Jag skulle vilja påstå att ABB:s kristendom handlar om en mycket begränsad del av densamma – den som berör korsfarartiden för cirka 1000 år sedan tillika enstaka insatser som när Wien stod emot islamisterna på 1600-talet. Kyrkorna i Norden har överlevt i hög grad genom att anpassa sig till nya samhällen, tillika knutit till sig närmast socialistiska/kommunistiska/hbt-personer på viktiga positioner. Något som gjort avståndet mellan kyrka och folk allt större. Eftersom de flesta av oss vare sig är socialister, kommunister eller militanta HBT-personer.

Vi som vare sig är socialister/kommunister och närmast finner deras politiska åskådning som potentiell femtekolonnarverksamhet har fått stå ut med deras propaganda år efter år, och tröstat oss med att vi bor i en demokratisk stat.

PK-människor i form av gäster i svenska TV-program talar om för hela det svenska folket att det som har hänt i Oslo i stort sett är 1. Sverigedemokraterna, 2. Dansk Folkeparti samt 3. Fremskrittspartiets fel. Detta är en intellektuell kortslutning som talar mycket illa om de lärosäten dessa PK-människor har fått sin utbildning på. Lögnen bakom påståendena är hårresande.

Ingen smuts faller på dem själva. ”De är så himla snälla och fina i tanken”. Även om de inte i sin vardag ser eller känner konsekvenserna av det multikulturella samhället av tramsigt misch-masch och regelrätt förtyck i invandrartäta ghetton vet de att ”det multikulturella non ultra descriptum” är oändligt mycket mer värt än den svenska, norska eller danska kulturen var för sig. Det är exempel på en oiko-fobi – ett förakt för vårt eget stolta förflutna. En avsky för det vi känner till, i stället för en stolthet över detta Norden som har gjort så mycket av det lilla, tillika förmått fördela det goda bland landets alla människor.

Anders Behring Breivik har på ett mycket skickligt sätt kommit till själva kärnan av multikulturalismens konsekvenser: ett utraderande av det som många norrmän (och även andra nordbor) finner viktiga. Det är tydligt att han i sin ungdom har åsett ett märkligt, ja närmast sjukt accepterande av islamisters våld mot norska unga män, våldtäkter av unga norska kvinnor och OBS! detta i ett allmänt förakt för länderna som dessa invandrade islamister kommit till. Att våldet mot det norska i den erfarenhet han har, har varit avgörande i hans inställning till islamismen.

Det första man får höra om brottsgrupperingar från andra kulturer än svenska nu, och fr. a. islamistiska sådana idag är att de kräver ”respekt”. Respekt hit och respekt dit. Jag kräver respekt för vår svenska högkultur, inklusive för våra barn, vuxna och äldre.

Personligen har jag inga problem med att visa respekt för en annan människa oavsett bakgrund. Det jag kräver är en ömsesidighet.

Det har varit en fröjd att följa nyheterna på NRK – det som PI sänt kontinuerligt sedan katastofens beynnelse på fredag eftermiddag.

Möjligen har mindre önskvärda saker visats, jag har inte varit vaken 24/7, men har haft på sändningarna dygnet runt. Det som har slagit mig som oerhört eftersträvansvärt är det förhållandevisa ödmjuka sätt som NRK sänt nyheterna. Hittills har jag inte sett något övertramp.

Även när NRK intervjuar lögnaren Pohl, från EXPO, tar man inte hans uttalandet för givna. Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen får utrrycka sin avsky för Pohls uttalanden att hennes parti liksom Sverigedemokraterna har stort ansvar för terrorhandlingen i Oslo.

Arbeiderpartiets Jens Stoltenberg,tillika landets statsminister, har bara utgått från – och fått sin önskan besannad därtill – att alla de norska parlamentariska partierna skulle stå vid Norges och brottsoffrens sida och han fick sin politiska magkänsla bekräftad: naturligtvis är alla de norska partierna på samma båt. Bördan av det fruktansvärda som skett är naturlig† fördelad på de politiska partier som bär folkets röst. Ingen skuld har hittills blivit lagd på någon politisk fraktion eller något parti. Alla har utgått ifrån att hela Norge känner sig träffat – vilket det är – och alla har svarat som om de är träffade. Just nu känns den norska demokratin mer levande än den vi har i Sverige. Jag hyllar Norges storsinthet och beklagar småsintheten i Sverige

Leve den parlamentariska Demokratin!

Nordahl Grieg, den norske poeten får avsluta med sitt poem om ungdomen som hördes i Oslo Domkirke idag:

Her er ditt vern mot vold,

Her er ditt sverd;

Troen på livet vårt,

mennesketsverd.”

Hans ord om Norge 1940 citerades också i Oslo Domkirke idag:

”Vi er så få her i landet,

hver fallen er bror og venn.

Madame du Nord

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt