söndag 3 juli 2011

Vass kommentar under debattartikel om strukturell rasism

DEBATT I vår tidigare post tog vi upp hobbyrapparen Behrang Miris debattartikel på Newsmill, där han beskyllde samhället och svenskarna för ”strukturell rasim” efter alla kravaller som de kriminella arabgängen ägnar sig åt på Rosengård i Malmö.

Under hans debattartikel på Newsmill var kommentarerna inte nådiga mot honom, där en lång kommentar förtjänar att lyftas fram på egen plats, skriven av en Johannes Brahe:

Tack” Behrang Miri för din artikel. Den gjorde mig riktigt förbannad. "Klasspolitiken" och "frustration". Som andra generationens invandrare ska jag ge dig ett par goda råd som du och dina likasinnade kan ta till dig. Detta är min personliga reflektion. Jag talar endast för mig själv;

1. Som invandrare måste man orientera sig efter majoriteten och det är den gemene svensken – Svensson.

2. Svensson tror att bilbrännare främst utgörs av muslimska "araber" och uppviglande afa-extremister. De köper inte att "frustration" är en fin ursäkt för det beteendet.

3. Vänstern är en dålig rådgivare för invandrare. De har nämligen bara 5% av rösterna i Sverige (varav några % medellösa invandrare) men dominerar 90% av media genom den i Sverige vänsterorienterade journalistkåren. Media kan få en utlänning att tro att alla svenskar älskar uppstudsiga invandrare och att strukturell rasism går att åtgärda om man bara gapar högt ut i etern. Men det är precis tvärtom. Arabernas överaggresivitet, som media!!! gärna exponerar blir till ett dödligt egengift ihop med extremvänsterns yttringar. Svenskar i gemen gillar nämligen inte kommunister och inte stöddigt folk. Det gäller framförallt stöddiga invandrare. Svårast, förr, hade man det om man var en stöddig tysk. Nu har araberna tagit över plats ett och en stöddig tysk framstår som en svärmorsdröm.

4. "Araber" har INGENTING gemensamt med svenskar och europeer. Vilket innebär att svenskar och "araber" har NOLL förståelse för varandras mentalitet. Därför är allt gnäll, pekande -och – bilbrännande!! direkt kontraproduktivt.

5. I den svenska mentaliteten är jantelagen 100% närvarande vilket innebär att politiserande "araber " går rakt in i diskrimineringsfällan:

a, I Sverige är det en dygd att hålla käften. Speciellt när man är ”ny” på ett ställe. Det gäller tex en arbetsplats eller ett nytt land. Till en början håller man käften och spanar in hur saker och ting fungerar på den nya…. platsen. Sedan anpassar man sig och visar att man accepterar reglerna. Sedan vinner man respekt genom att bidra med något nyttigt. Sedan är folk redo att lyssna på en. Det tar en stund. På öarna, sägs det, tre generationer för en fastlandssvensk. Så det är nog bra för "araber" att börja i storstaden.

b, Svenskar gillar att höra att man, som invandrare, älskar Sverige! Kritiserar man svenskarna får man rådet att åka hem om det inte passar. Det rådet har jag fått många gånger och övervägt.

c, Svenskar är långsinta. Att "araber" frekvent kallar svenskar rasister och svenska flickor för horor är något som svenskarna aldrig kommer att förlåta. Även om detta nu skulle upphöra genast kommer tre generationer inte att räcka för svenskarna att glömma det. Här har ni ”skitit i det blå skåpet” som svenskarna säger, för all överskådlig framtid. Ett minus som ni får leva med till domedagen.

d, Svenskar avskyr gnäll. Som katolik får jag lov att gnälla hemma. Men svenska protestanter gnäller inte! Här biter man ihop och jobbar. ”Lön för mödan” ”Själv är bäste dräng” ”Den som spar han har”. Lyssna och lär. Svenskar hjälper gärna men föraktar folk som tycker synd om sig själva.

6. I Sverige söker man arbete eller startar eget. Arbete är inget manna som regnar från himlen. Ett arbete är inget ställe dit man bara går för att få betalt. I Sverige skapar flitigt folk arbetstillfällen. Låt inte vänstern tuta i dig att receptet för integrering är att stå och skrika efter jobb och peka på diskriminering. Lär dig ett yrke. Skaffa A-skattsedel och sätt igång själv. Eller tror du att svenskarna är din morsa?!

7. Skicka ungarna till skolan. Ingen utbildning, inget jobb. Så är det även i mellanöstern.

8. Fråga dig; vari ligger problemet med att bli integrerad!?; Du får en lägenhet, du får sfi. Du får gratis skola och sjukvård. Du får socialbidrag och hjälp på arbetsförmedlingen. Gå upp på morgonen, ät din gröt. Gå till skolan, jobbet, arbetsförmedlingen, moskén, föreningen eller ta en promenad. Gå och handla mat, laga den i dit kök, ät den med din familj eller vänner. Glo på tv och gå och lägg dig. Eller vad tror du att etniska svenskar gör hela dagarna?!

9. Fråga dig hur lätt det skulle vara att integrera 50 000 svenska blondiner i Riad?

10. Fråga dig hur många etniska svenskar som utsätts för mobbing varje dag.

11. Svenskar gillar inte kriminella, homofober och judehatare. Garanti!! (Eller hur säger man?!)

12. Politiker försöker att tvinga svenskarna att acceptera invandrare genom lagstiftning. Kontraproduktivt. Man kan inte tvinga en svensk till någonting!

13. Vi invandrare har en förmåga att underskatta svenskar och tro att de är lite mesiga bara för att de är generösa och något tillbakadragna. Ett stort fel att tro det. Svenskarna har makten och svenskarna drar undan mattan om man driver saker till sin spets. Det tar en stund. Men svenskarna är hårda och kalla när de har fått nog av något.

14. Svenskar och europeer tycker att politiker och islamister förstör Europa genom sin öppna fientlighet mot ursprungsbefolkningen. Hur kan du motverka det? Det kan du inte. Det kan bara de invandrare göra som föregår med gott exempel, som anpassar sig, ställer sig sist i kön och slutligen bli integrerade och förtjänar acceptans – av gemene svensk och europé.

Direktlänk

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt