tisdag 19 juli 2011

Ny överfallsvåldtäkt i Stavanger

NORGE Ytterligare en kvinna har fallit offer för mångkulturen i Norge. En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon blivit våldtagen under natten mot söndagen i Stavanger. Detta är bara ett fall i en lång rad av våldtäkter och våldtäktsförsök i Norge under sommaren. Och som vanligt då det gäller våra nordiska grannländer är såväl polis som media bra mycket mer beslutsamma att hitta gärningsmannen och lämnar således ett fullvärdigt signalement.

Det var strax efter 1 som kvinnan stötte på en okänd man utanför Burger King. Därefter gick hon ensam från Torget i riktning mot Gamle Stavanger. Då hon kom till Haugvaldstads gate satte hon sig ned på en bänk bredvid några gungor. Mannen hon tidigare mött utanför Burger King dök plötsligt upp igen och våldtog henne på bänken.

På söndag morgon kontaktade hon polisen och har suttit i förhör både söndag och måndag. Hon har också blivit undersökt vid en våldtäktsmottagning. Material från övervakningskameror i området har säkrats och poliser hyser förhoppningar om att dessa ska kunna ge något.

Kvinnan beskriver mannen som i 20-25-årsåldern, mellan 170 och 175 cm lång, normal kroppsbyggnad, mörkt, kort och krulligt hår samt mörkhyad – troligen med afrikansk bakgrund.

Detta är den tredje kvinnan som i år blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt. I maj blev en kvinna överfallen av en asylsökande gambian, som fick avslag på sin ansökan dagen före. I februari blev en kvinna överfallen av en man som även han beskrivs som afrikan.

Aftenbladet

Relaterat

Våldtäktsepidemin i Norge fortsätter att skörda offer
Asylsökande män får gå anti-våldtäktskurs
Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt